IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Guest__*
hozzászólás Jun 4 2003, 10:19 AM
Létrehozva: #1

Guests

Tisztelt Társaság! Szeretnék a kertembe sünit. Kérem segítsenek, hogy hogyan juthatok hozzá. Köszönettel: Atomica
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2003, 09:06 PM
Létrehozva: #2

Guests

kb. 7-8 cm hosszú kis sünt hoztak haza a gyerekek. Hogyan lehet tartani? Ekkora korában mivel lehet etetni? Mire kell figyelni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2003, 10:27 PM
Létrehozva: #3

Guests

Kedves atomica ! Fogj magadnak az erdőben

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 7 2003, 10:55 AM
Létrehozva: #4

Guests

Igaz, hogy a süninek nem szabad tejet adni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 16 2003, 03:12 PM
Létrehozva: #5

Guests

Nekünk már több éve vannak sündisznóink a kertben...Nagyon barátságosak,szeretik a nyers húst és a száraz macskaeledelt is szívesen fogyasztják.Nemrég született 7 kicsi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2003, 11:14 AM
Létrehozva: #6

Guests

a süni nem védett állat?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 22 2003, 01:28 PM
Létrehozva: #7

Guests

Mi múlt héten találtunk hat kölyköt, hármat hazavittünk, másnapra az anyjukat is megtalálták, sajnos döglötten. Atomicanak írtam emilt, nem válaszolt. A kicsiket fel kell hízlalnunk, hogy esélyük legyen az áttelelésre. Igaz, hogy védett állatok, de akkor hagytuk volna őket magukra?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 12 2003, 11:51 AM
Létrehozva: #8

Guests

Szep jo napot! Az lenne a kerdesem, sünt talatam a kertünkben. Ez eddig ok. eleg kicsinek tünik, most epp etetjük, hogy mire a tel jön, kicsit jobb karban legyen. Telen mit csinal egy sün?? Alszik, elvackolja magat, hova, es hogyan? Esetleg keszitsünk neki mi valami attelelö helyet? egyebkent Peti nevre hallgat, es ha jol lattam tegnap, meg van masik ket süni is nalunk a kertben. :)) köszönettel, es S O S valaszt varok. Bazsa :)))) Ja !!! Most tejet ihat?? Vagy nem??

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 15 2003, 03:19 PM
Létrehozva: #9

Guests

Sziasztok! Szeretnék egy sünit. Ha valaki tud árván maradt, vagy kóbor süniről kérjem, írjon nekem, köszönöm! É.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 22 2003, 06:01 AM
Létrehozva: #10

Guests

Nekem van sünöm bőven, de nem akarom szétszakítani a családjukat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 12 2003, 07:49 PM
Létrehozva: #11

Guests

Kedves Atomica ! Sajnos a sünik nem nagyon türik a simogatást , vagyis nem azok a tipikus "szobacicák". Szerintem ne tarts azért mert tetszik, vagy már van valakinek ilyen állatkája. Ha találsz egy pici sünit elhagyatva, akkor mindenképp vedd föl, legalább télire,de igazábol nem türik a fogságot lakásban. Mi most egy hete találtunk egy 10 dkg-os ( ez fontos , mert 40 -ig picinek számit, magátol nem vészelné át a telet )és felvettük, mert nappal ,fényben általában nem mozognak, de ö elhagyott volt.Amikor felvettük , meg sem mozdult.de télire magunknál tartjuk ill. neveljük, mert tavasszal vissza kell adni a természetnek.Ez igy van rendjén. önzetlenül segits az állatokon,ha teheted. JA , ÉS A SÜNINEK NEM SZABAD TEJET ADNI !Nem tudja feldolgozni rendesen a gyomra. sziasztok !

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 25 2003, 02:59 PM
Létrehozva: #12

Guests

Sziasztok. Nekem is van 3 sünim (már szinte egy éve).Voltak már kicsik(5 db ,csak elpusztultam).Tejet én se adok nekeik.Kutyaeledelt esznek. Van kinn a kertben egy óljuk.Ott jól megvannak.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 28 2003, 12:05 PM
Létrehozva: #13

Guests

Sziasztok! Kis Sünit keresek! Sajnos az öreg sünink tavasszal végképp elaludt, és most érzem, hogy hiányzik, bizony.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 28 2003, 12:08 PM
Létrehozva: #14

Guests

A Sünnek tényleg nem szabad tejet adni! A tej, amit mi iszunk, a kisborjúnak való, senki másnak a világon! Még a felnőtt tehén sem issza meg! Az anyatej a kisgyereknek való, az ő szervezete termeli másfél éves koráig azt az enzimet, ami a tejet lebontja. A kis Süninek süntej való, és a természetes táplálékai, nem más állat teje!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 2 2003, 03:19 PM
Létrehozva: #15

Guests

Látom ti is szeretitek a sünit. De válaszolna valaki nekem egy kérdésre?!Hát jó: Hl,mejik állat kereskedésbe lehet sünit venni?! Csak ennyi a kérdés.Légyszi válaszoljon valaki!! Köszi,Sziasztok!!__,,,q(0.0)p,,,__

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 02:03 PM
Létrehozva: #16

Guests

A mini (aranyhörcsög)egy tüskés szatír mint a sün

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 18 2003, 09:19 PM
Létrehozva: #17

Guests

Sziasztok'Mit csináljak ha találok egy irtó bolhás sünit?Meg lehet fürdetni????Vagy használjak bolhaport???? Válaszoljatok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 22 2003, 08:03 PM
Létrehozva: #18

Guests

Van egy haverom, akinek vannak eladó sünjei.Telefon:0620-3389611. Hivatkozz a Zalán névre.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 5 2004, 01:44 PM
Létrehozva: #19

Guests

By Skacok! Szóval a süninek nem lehet tejet adni mert csak az anyja tejét ihatja meg.Különben a sünit is meg lehet simogatni ugyanúgy,mint bármely más állatot.A tüskéi nem böknek csak akkor ha megijed,mivel mással nem tud védekezni.A termetéből adódik,hogy sok ellensége van(madarak,kutyák,és a házikedvencek a CICÁK).Szóval tekintsetek úgy a sünikre,mint bármely más állatkára vagy akár egy emberre.(nem a méret,hanem a jószivűség és a kedvesség a lényeg)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 5 2004, 01:48 PM
Létrehozva: #20

Guests

Csákó emberek!!!!!! Tejet nem, de mondjuk rovarokat felszeletelt gyümölcsöt Pl.:almát adhatsz neki.Rovar mondjuk SA.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:30 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum