Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Feb 26 2009, 11:12 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,235 |
bojkott???
|
|
|
|
Sep 19 2008, 02:31 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,235 |
Üdv mindenkinek ! Friss berni tulajdonos vagyok,2 éves gyönyörû kant kaptunk olyan hirtelen,hogy még háza sincs.1 hétig láncon volt,hogy szokja a helyet (így mondták) bár amikor elengedtem olyan hálás volt,hogy majd kiugrott a bõrébõl.Most a teraszon alszik ház híján és kíváncsi vagyok a kész lesz a háza bele fog-e menni. Még nem találkoztam szeretetreméltóbb kutyával sír ha elmegyünk otthonról,pedig még mi is újak vagyunk számára.Kertes házban lakunk de mindennap visszük sétálni vagy inkább õ visz minket. Még nem merjük séta közben levenni a pórázt nehogy messze menjen és elvesszen ebben is szeretnék tanácsot kérni. Ha valakit Miskolcon érdekel férfiúi mivolta fel is hívhat a Nagyszentgyörgyi berni kennel A alomjából való.Írjatok 30/4764996:tapp
|
|
|
|
Sep 18 2008, 09:55 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,789 |
Sziasztok! Láttam, hogy többen kerestek kiskutyát. Ha nem feltétlenül kell fajtiszta, nekünk most születtek berni-skót juhász keverékek, gyönyörûek és vélhetõen rendkívül barátságosak, ámde jó házõrzõk lesznek. Gyerek mellé pedig kifejezetten ajánlom, edzettek lesznek.:-) Ha érdekel, hívjál: 70/337-57-39
|
|
|
|
Jun 15 2005, 01:44 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
Oct 1 2008, 03:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,395 |
Sziasztok!
Nekem is van egy bernim, aki sajnos nagyon fél az emberektől. Tud valaki segíteni, hogyan lehet leszoktatni róla?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 17 2005, 06:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
:uszony
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2005, 06:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Látom ,nem valami sok bernis gaztdi ír erre felé!
:)
De én azért irok hátha majd más is fog....
íerjatok ide!+!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2005, 04:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én szeretem a berni pásztorokat és megkérdezem hogy ha veszek majd bernipásztor és egy másfajátát meg fogják-e szokni egymást ha valaki tudja az írjon ide
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2006, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Megfogják szokni egymást!
Ha a berni-tõl függ akkor biztos!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2006, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha van vmi kérdésed írj a mailemre!
szirish@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 18 2006, 11:58 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is bernim van. Imádnivaló.
Õ egy macskával él együtt. Együtt esznek + alszanak. Úgyhogy a berni nagyon alkalmazkodó.
:mu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 20 2006, 01:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Segitségre lenne szükségem. Van egy 7 éves Bernim, sajnos dagadt. Tudom h a bernik átlag életkora 6.5 év, és talán emiatt, talán amiatt h dagadt, de ugy látom h mindene fáj. talán izületes? a fejét sem szívesen mozdítja..
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 24 2006, 06:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamás:
Én nem igazán tudok segíteni...
De kattins a DR.Háziállatra azon belül Kérdések és Válaszok!
Azon belül pedig kérdezzen ön is!
Remélem érthetõ...
Ha megadod az email címed nekik akkor írnak ,hogy válaszoltak 1,2 nap!
Sokat tudnak sztem segíteni...én már csomószór kérdeztem!
:
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 27 2006, 10:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van berni pásztor szukám, jól kijön a többi állattal, macskával, kutyával (az is lány), de azért õ a fõnök. Nagyon kedves, barátságos, és GYŐNYŐRÛ fajta, mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek van kertje, és megengedhet magának egy ilyen nagy mackót. Én úgy tudom, nem 6,5 év az életkoruk. MISKOLCON keresek fajtiszta, egészséges kant, kölcsönös szimpátia esetén szoros kapcsolat kialakítása céljából a szukámmal.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 6 2006, 07:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kezdõ berni tulajdonos vagyok. Van egy 9 hetes 8 kilós berni szuka kutyám. Érdekelne, hogy korához képest megfelelõ-e a sulya? Milyen kutyatápot egyen, és mennyi legyen a napi adagja?
|
|
|
|
Feb 12 2006, 07:50 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,692 |
Tudja vki kötzületek ,hány évig él egy berni pásztor?:-):kuty:-)
|
|
|
|
Feb 21 2006, 10:11 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,339 |
Sziasztok!
Tudtok tanácsot adni abban, hogy tapasztalt berni kutyámat kezdõ kannal akarom pároztatni. De a kan csak erõlködik. Már a kutyám oktatja de eddig eredménytelenül.
|
|
|
|
Feb 22 2006, 01:09 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,692 |
Én nem tom segíteni..
Sajna..de sztem türelem!
Ha nagyon kell a segítség akkor..
Dr.Haziallat.hu!!!!!:):-):B:kuty:gori:-)
|
|
|
|
Feb 26 2006, 09:17 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,160 |
Szerintem a bernik életkora átlagos, 10-14 év. Feltéve, ha nem betegszuik meg, nincs daganata.
Tímea!
A kutyát ne mérleggel mérd! Azt figyeld meg, hogy nincs-e beesve a horpasza, mert akkor éhes. De az se jó, ha nagyon kövér. Ilyen korban szép plüsskutya formája van. Nem szabad agyonetetni, mivel nagytestû fajta, és a csontjaira megterhelõ. Jó minõségû kölyöktáppal etesd, legalább egy éves koráig. Ha oltásra viszed, az állatorvos megmondja, van-e szüksége vitaminra, kalciumra.(Mert ennek túladagolása se jó)
Az én bernimnek kiskorában szinte ugyanolyan vastag, erõs volt a mancsa, mint felnõttként.
Doravon!
Mi is pároztattunk már olyan kannal (bullmasztif), amelyik nem volt tapasztalt. Hát, nem volt egy nagy élmény.
Én tartottam a szukát, a párom pedig a kant próbálta irányba állítani hátulról.
Ha szelíd, bizalmas a kutya, akkor hagyja, de azért zavarja is majd.
A végén 2 nap múlva sikerült, maguktól.
DE: Ne egy helyen tartsd õket, próbáld külön zárni egy napra, úgy, hogy érezze a szagát. Hagy legyen motivált, mikor összeeresztitek. Ugyanis, mikor a mi kutyapárunk egymás mellett élt, a kan, mire a szuka magához engedte, már ki volt készülve, mert alig evett, csak járt a szuka után. Késõbb már a szuka ugatta, lökdöste, de már nem volt kedve, ereje.
|
|
|
|
Mar 26 2006, 04:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Egyik ismerõsöm azt mondta ,hogy a bernik azért élnek kevés ideig mert pl. az enyém mindig hideg helyen fekszik,hogy idõs korukra az izületeikkel lessz baj!
De ez csak feltevés....
Valaki tud tanácsot adni ,hogy mikortól lehet megállapítani doki nélkül ,hogy várandos a kutya?
Valaki írjon!
Na pá!:-):B:kuty:gori:-)
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:33 PM |