IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

13 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2005, 11:07 PM
Létrehozva: #1

Guests

Bundi is egy csoda! A honlapja is szuper!nagyon szurkolok Nektek!Helyesek lehetnek együtt a kutyáitok! Közös fotó noncs a fekete-fehér párosról?
Go to the top of the page

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 02:25 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Sch
hozzászólás Jun 21 2005, 08:21 AM
Létrehozva: #3

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,902

Sziasztok. Most áll szándéomban pulit venni.1-2 hét múlva születnek majd meg. Mama:HCH ZUGLIGETI DÉLIBÁB Papa:HCH,stb Hamzabégi cimborám Bagó. Kivánjatok sok sikert.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 4 2005, 10:01 PM
Létrehozva: #4

Guests

Láttam a képet, nagyon aranyos, szavaztunk is rá rendesen, a munkahelyemrõl az összes géprõl, és a magyar pásztoros ismerõseimnek is szóltam. Én egyelõre nem rakok fel, csak ha megjöttünk a nyaralásból.

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jun 26 2005, 03:59 PM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,173

SZIA RIXI! A HONLAPCÍMEM: www.gportal.hu/bogiapuli/ DE MÉG NAGYON KEZDETLEGES!! :-] MÉG CSAK MOST SZERKESZTEM! :-]]]]]]]] SZIA :-]

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 23 2005, 11:19 PM
Létrehozva: #6

Guests

Szia Orsi! Gratulálok Bogihoz, nyilván neki van fenn a képe, klassz kutyu, szavazunk is rá rendesen! A múl havi csoportképben is mindig szavaztunk Rátok!Nekem ugyan pumim van, de nemsokára lesz pulim is!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 25 2005, 03:39 PM
Létrehozva: #7

Guests

Sziasztok! Nekünk is van 2db pulink. Egy lány és egy fiú. A fiút elajándékozzuk, de a lány marad. Fehér színûek, 2hónaposak lesznek. Sajnos a fiú egyik szemére vak, de a pulik a szõrüktõl amúgy sem látnak sokat:))

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jun 26 2005, 12:47 PM
Létrehozva: #8

Abszolút kezdő
*

SZIA! GRATULÁLOK A KÉT PULIDHOZ, NAGYON ARANYOSAK LEHETNEK! NEKEM IS VAN ÁM PULIM!:-] EGY FEKETE PULI SZUKA BOLDOG TULAJDONOSA VOK, A PULIKÁMAT BOGI-NAK HÍVJÁK!:-]]]]]]]] MOST MÚLT ÁPRILISBAN 1 ÉVES! :-]]]]]]]]]]]] SZÁMOMRA Õ A LEGJOBB KUTYA AZ EGÉSZ VILÁGON!!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] DE AMÚGY, MÁR VAN A FIÚNAK GAZDIJA? HOGY HÍVJÁK A PULIAIDAT? :-] SZIA :-]

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 02:04 PM
Létrehozva: #9

Guests

Orsi! Ez természetes, hiszen imádom a pulikat, és a TTied gyönyörû!A fehér pulira is rendszeresen szavazunk!Ez a minimum! A legtöbb barátunknak magyar pásztorkuyija van, õk is szivesen szavaznak mindig!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 26 2005, 02:27 PM
Létrehozva: #10

Guests

Orsi! Érdekel a készülõ honlapod, ha megírod az elérheõségét, bizosan remdszeres látogatód leszek!

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jul 6 2005, 10:50 AM
Létrehozva: #11

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! KŐSZI SZÉPEN NAGYON ARANYOS VAGY!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] KŐSZI, HOGY MINDIG SZAVAZOL BOGI-RA!!!!!!!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ÉS KŐSZI, HOGY MÉG MÁSOKNAK IS MONDOD!:-]]]]] NAGYON-NAGYON KŐSZŐNŐM SZÉPEN NEKED!!!!!!!!!! MÁR ALIG VÁROM, HOGY TE IS FELRAKJ KÉPET! ;-] MEGÍGÉREM MAJD ÉN IS SZAVAZOK MINDIG RÁTOK!!! SZIA :-] UI: JÓ NYARALÁST AKKOR!

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jun 24 2005, 06:54 PM
Létrehozva: #12

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! KŐSZI SZÉPEN!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]] HA SZERETNÉL KÉPEKET BOGI-RÓL, DE CSAK HA SZERETNÉL, VAN EGY KÉSZÜLÕ HONLAPOM, AMI AZ Õ TISZTELETÉRE KÉSZÜL. HA ÉRDEKEL MEGADOM A CÍMET!;-] NAGYON ARANYOS, LEHET A PUMID!!! :-]]] HA SZABAD MEGKÉRDEZNEM VAN RÓLA KÉPED, ÉS HA VAN KÜLDENÉL NEKEM LÉGYSZÍVES!!! :-]]]]]] MAJD MÉG ÍROK. SZIA :-]]] UI: BOGI A LEGJOBB KUTYA AZ EGÉSZ VILÁGON SZÁMOMRA! ;-]]]]]

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 27 2005, 01:43 PM
Létrehozva: #13

Guests

Igen, a fiúnak van már gazdija, épp tegnap vitték el:( Még nincs a pulimnak neve, nem találok megfelelõt:) Egyépként nekem van még egy labardor retriever szukám, nekem Õ a mindenem, de enm ecsetelem, mert itt a PULI a téma:)

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jul 2 2005, 03:03 PM
Létrehozva: #14

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! HÁT PERSZE, HOGY RAKOK FEL KÉPET BOGI-RÓL!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] NÉZD MEG, LÉGYSZÍVES, A DOBOGÓSOK-AT JÚNIUSBAN,A NAGYEMLÕSŐK-NÉL OTT VAN A FOTÓM! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] AZ ZOO-BAN KÉSZÍTETTEM A ZEBRÁRÓL! :-]]] SZIA :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jul 15 2005, 07:02 PM
Létrehozva: #15

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! HOGY VAGY? REMÉLEM JÓL! SZIA :-]

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 24 2005, 01:41 PM
Létrehozva: #16

Guests

Szia Orsi! Igen, egy fekee pumi kislányom van, egy éves múlt, szerenénk mellé egy puli is, ahogy vége az építkezésnek, veszünk egyet!Bogid nagyon szimpi, helyesek vagytok együtt!

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jun 21 2005, 10:47 AM
Létrehozva: #17

Abszolút kezdő
*

SZIA! SOK SIKERT KÍVÁNOK A PULIDHOZ, REMÉLEM SOK ŐRŐMED LESZ BENNE!!! EZ A FAJTA NAGYON SZERETNIVALÓ, BIZTOS SOK ŐRŐMŐD LESZ BENNE !!! ÉS LÁNY-E VAGY FIÚ LESZ A JŐVEVÉNY? ÉS HOGY FOGJÁK HÍVNI? MILYEN SZÍNÛ A SZÕRZETE? TUDOD ÉN NAGYON PULIIMÁDÓ VOK, NEKEM IS VAN EGY ARANYOS FEKETE PULI SZUKÁM, BOGI-NAK HÍVJÁK! MOST MÚLT ÁPRILISBAN 1 ÉVES! :-]]]]]]

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jul 4 2005, 03:18 PM
Létrehozva: #18

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! :-] FELTETTEM BOGI-RÓL KÉPET! :-]]]]]]]]]]]]]]]]] TE NEM SZERETNÉL FELTENNI KÉPET?

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jul 8 2005, 12:19 PM
Létrehozva: #19

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! MÉGEGYSZER KŐSZŐNŐM SZÉPEN!A FEHÉR PULI-T BUNDI-NAK HÍVJÁK! :-] A LEGJOBB BARÁTNÕM PULIJA, RÁJUK IS SZAVAZTOK, DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KŐSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! SZIA :-] A LEGJOBB BARÁTNÕMNEK IS VAN HONLAPJA, A CÍM: www.puli-bundi.gportal.hu HA VAN KEDVED NÉZD MEG, EZ A LEGJOBB HONLAP SZERINTEM! :-]]

+Quote Post
Orsi (BOGIrajong...
hozzászólás Jun 24 2005, 09:03 AM
Létrehozva: #20

Abszolút kezdő
*

SZIA RIXI! KŐSZŐNJÜNK, HOGY RÁNK SZAVAZOL!!! KŐSZŐNŐM MÉGEGYSZER!!! :-]]]]]]]] KŐSZI, NAGYON SOK ŐRŐMEM VAN BOGI-BAN!!!!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] NEKED, AKKOR PUMID VAN, ÉS VAN RÓLA KÉPED??? ÉS HOGY HÍVJÁK? ÉS LESZ NEKED PULID?? :-]]]]] ÉS MILYEN??? ;-] AKKOR SOK ŐRŐMET KÍVÁNOK BENNE!!! :-]]]]] ÉS, HA SZABAD MEGKÉRDEZNEM HOL LAKSZ? :-] HÁT MÉG MAJD ÍROK. SZIA :-]] KŐSZI, HOGY ÍRTÁL!!! :-]]]]]]

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

13 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 9th February 2012 - 07:04 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum