Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 8 2005, 11:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bundi is egy csoda! A honlapja is szuper!nagyon szurkolok Nektek!Helyesek lehetnek együtt a kutyáitok! Közös fotó noncs a fekete-fehér párosról?
|
|
|
|
Jun 15 2005, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
Jun 21 2005, 08:21 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 67,902 |
Sziasztok.
Most áll szándéomban pulit venni.1-2 hét múlva születnek majd meg.
Mama:HCH ZUGLIGETI DÉLIBÁB
Papa:HCH,stb Hamzabégi cimborám Bagó.
Kivánjatok sok sikert.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 4 2005, 10:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Láttam a képet, nagyon aranyos, szavaztunk is rá rendesen, a munkahelyemrõl az összes géprõl, és a magyar pásztoros ismerõseimnek is szóltam. Én egyelõre nem rakok fel, csak ha megjöttünk a nyaralásból.
|
|
|
|
Jun 26 2005, 03:59 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,173 |
SZIA RIXI!
A HONLAPCÍMEM: www.gportal.hu/bogiapuli/
DE MÉG NAGYON KEZDETLEGES!! :-] MÉG CSAK MOST SZERKESZTEM! :-]]]]]]]] SZIA :-]
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 23 2005, 11:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Orsi! Gratulálok Bogihoz, nyilván neki van fenn a képe, klassz kutyu, szavazunk is rá rendesen! A múl havi csoportképben is mindig szavaztunk Rátok!Nekem ugyan pumim van, de nemsokára lesz pulim is!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 25 2005, 03:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekünk is van 2db pulink. Egy lány és egy fiú. A fiút elajándékozzuk, de a lány marad. Fehér színûek, 2hónaposak lesznek. Sajnos a fiú egyik szemére vak, de a pulik a szõrüktõl amúgy sem látnak sokat:))
|
|
|
|
Jun 26 2005, 12:47 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,173 |
SZIA! GRATULÁLOK A KÉT PULIDHOZ, NAGYON ARANYOSAK LEHETNEK! NEKEM IS VAN ÁM PULIM!:-]
EGY FEKETE PULI SZUKA BOLDOG TULAJDONOSA VOK, A PULIKÁMAT BOGI-NAK HÍVJÁK!:-]]]]]]]]
MOST MÚLT ÁPRILISBAN 1 ÉVES! :-]]]]]]]]]]]]
SZÁMOMRA Õ A LEGJOBB KUTYA AZ EGÉSZ VILÁGON!!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
DE AMÚGY, MÁR VAN A FIÚNAK GAZDIJA? HOGY HÍVJÁK A PULIAIDAT? :-] SZIA :-]
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 6 2005, 02:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Orsi! Ez természetes, hiszen imádom a pulikat, és a TTied gyönyörû!A fehér pulira is rendszeresen szavazunk!Ez a minimum! A legtöbb barátunknak magyar pásztorkuyija van, õk is szivesen szavaznak mindig!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 26 2005, 02:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Orsi! Érdekel a készülõ honlapod, ha megírod az elérheõségét, bizosan remdszeres látogatód leszek!
|
|
|
|
Jul 6 2005, 10:50 AM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! KŐSZI SZÉPEN NAGYON ARANYOS VAGY!!
:-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
KŐSZI, HOGY MINDIG SZAVAZOL BOGI-RA!!!!!!!!!!
ÉS KŐSZI, HOGY MÉG MÁSOKNAK IS MONDOD!:-]]]]]
NAGYON-NAGYON KŐSZŐNŐM SZÉPEN NEKED!!!!!!!!!!
MÁR ALIG VÁROM, HOGY TE IS FELRAKJ KÉPET! ;-]
MEGÍGÉREM MAJD ÉN IS SZAVAZOK MINDIG RÁTOK!!!
SZIA :-]
UI: JÓ NYARALÁST AKKOR!
|
|
|
|
Jun 24 2005, 06:54 PM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI!
KŐSZI SZÉPEN!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
HA SZERETNÉL KÉPEKET BOGI-RÓL, DE CSAK HA SZERETNÉL, VAN EGY KÉSZÜLÕ HONLAPOM, AMI AZ Õ TISZTELETÉRE KÉSZÜL. HA ÉRDEKEL MEGADOM A CÍMET!;-]
NAGYON ARANYOS, LEHET A PUMID!!! :-]]]
HA SZABAD MEGKÉRDEZNEM VAN RÓLA KÉPED, ÉS HA VAN KÜLDENÉL NEKEM LÉGYSZÍVES!!! :-]]]]]]
MAJD MÉG ÍROK. SZIA :-]]]
UI: BOGI A LEGJOBB KUTYA AZ EGÉSZ VILÁGON SZÁMOMRA! ;-]]]]]
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 27 2005, 01:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen, a fiúnak van már gazdija, épp tegnap vitték el:( Még nincs a pulimnak neve, nem találok megfelelõt:)
Egyépként nekem van még egy labardor retriever szukám, nekem Õ a mindenem, de enm ecsetelem, mert itt a PULI a téma:)
|
|
|
|
Jul 2 2005, 03:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! HÁT PERSZE, HOGY RAKOK FEL KÉPET BOGI-RÓL!!!! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
NÉZD MEG, LÉGYSZÍVES, A DOBOGÓSOK-AT JÚNIUSBAN,A NAGYEMLÕSŐK-NÉL OTT VAN A FOTÓM!
:-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
AZ ZOO-BAN KÉSZÍTETTEM A ZEBRÁRÓL! :-]]]
SZIA :-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
|
|
|
|
Jul 15 2005, 07:02 PM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! HOGY VAGY? REMÉLEM JÓL! SZIA :-]
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 24 2005, 01:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Orsi! Igen, egy fekee pumi kislányom van, egy éves múlt, szerenénk mellé egy puli is, ahogy vége az építkezésnek, veszünk egyet!Bogid nagyon szimpi, helyesek vagytok együtt!
|
|
|
|
Jun 21 2005, 10:47 AM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA! SOK SIKERT KÍVÁNOK A PULIDHOZ, REMÉLEM SOK ŐRŐMED LESZ BENNE!!!
EZ A FAJTA NAGYON SZERETNIVALÓ, BIZTOS SOK ŐRŐMŐD LESZ BENNE !!! ÉS LÁNY-E VAGY FIÚ LESZ A JŐVEVÉNY? ÉS HOGY FOGJÁK HÍVNI?
MILYEN SZÍNÛ A SZÕRZETE?
TUDOD ÉN NAGYON PULIIMÁDÓ VOK, NEKEM IS VAN EGY ARANYOS FEKETE PULI SZUKÁM, BOGI-NAK HÍVJÁK! MOST MÚLT ÁPRILISBAN 1 ÉVES! :-]]]]]]
|
|
|
|
Jul 4 2005, 03:18 PM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! :-]
FELTETTEM BOGI-RÓL KÉPET! :-]]]]]]]]]]]]]]]]]
TE NEM SZERETNÉL FELTENNI KÉPET?
|
|
|
|
Jul 8 2005, 12:19 PM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! MÉGEGYSZER KŐSZŐNŐM SZÉPEN!A FEHÉR PULI-T BUNDI-NAK HÍVJÁK! :-]
A LEGJOBB BARÁTNÕM PULIJA, RÁJUK IS SZAVAZTOK, DE JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KŐSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
SZIA :-]
A LEGJOBB BARÁTNÕMNEK IS VAN HONLAPJA, A CÍM: www.puli-bundi.gportal.hu HA VAN KEDVED NÉZD MEG, EZ A LEGJOBB HONLAP SZERINTEM! :-]]
|
|
|
|
Jun 24 2005, 09:03 AM
Létrehozva:
|
|
|
SZIA RIXI! KŐSZŐNJÜNK, HOGY RÁNK SZAVAZOL!!!
KŐSZŐNŐM MÉGEGYSZER!!! :-]]]]]]]]
KŐSZI, NAGYON SOK ŐRŐMEM VAN BOGI-BAN!!!!!!!
NEKED, AKKOR PUMID VAN, ÉS VAN RÓLA KÉPED???
ÉS HOGY HÍVJÁK? ÉS LESZ NEKED PULID?? :-]]]]]
ÉS MILYEN??? ;-] AKKOR SOK ŐRŐMET KÍVÁNOK BENNE!!! :-]]]]]
ÉS, HA SZABAD MEGKÉRDEZNEM HOL LAKSZ? :-]
HÁT MÉG MAJD ÍROK. SZIA :-]]
KŐSZI, HOGY ÍRTÁL!!! :-]]]]]]
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 07:04 AM |