IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

112 Oldal V  « < 110 111 112  
Reply to this topicStart new topic
> Hullámospapagáj
Babila
hozzászólás Mar 29 2009, 05:37 PM
Létrehozva: #2221

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,313

Kedves Ria! Ismerős ez a helyzet, én az anyukámmal voltam így. nem nagyon szereti az állatokat kutyánk is csak azért van mert kertes házban élünk és ott az udvaron elvisel de a lakásba semmilyen állat sem jöhet be! én a barátnőmtől kaptam ajándékba az első madarat azért szóltam anyukámnak előtte persze azt mondta hogy ide ne hozzam. azóta minden hétköznap ő gondozza mert én egyetemista vagyok és nem vagyok otthon, és a legjobb hogy azóta már párt is vettünk a papagájnak. szerintem majd megbékél vele a nagymamád ha meglátja mennyire aranyos és jópofa. :):) sok sikert!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ria_17971
hozzászólás Mar 30 2009, 12:05 PM
Létrehozva: #2222

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,613

Kedves Babila! Már remélhetőleg úgysem sokáig leszek nagymamám mellett, mert miután állást kaptam elmegyek albérletbe a párommal és akkor lesz hullámos papagájom. Most a pénzt se "szórhatom" nagyon, mert gyűjtünk, hogy legyen miből albérletet fizetni. Úgyhogy inkább akkorra halasztom a papagájvásárlást (mert ahhoz még kalitkát is vennem kell majd meg mindent). Aranyhörcsögöm meg van (Selymeske a neve), már csak egy hullámos papagájra vágyom de nagyon.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 04:47 AM
Létrehozva: #2223

Guests

Nagyon tetszik a hullámospapagájról szóló "cikk". Nekem is lesz egy hullámospapagájom mostanában és azt szeretném kérdezni, hogy hol van Sopronban tenyésztő, ahol tudnék beszerezni egyet?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 06:50 PM
Létrehozva: #2224

Guests

Írjanak e-mailt vagy írjatok, hogy Sopronban hol van tenyésztő!!??

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 08:48 PM
Létrehozva: #2225

Guests

A hullámospapagájom tollazatában a szárny alatti részen,a bögyénél, és a nyakánál nőttek fehér bogyók, olyan, mintha valaminek a tojásai lennének, nagyon picik mint a kölesszemek. képet tudok róla küldeni. A tollát egyre jobban tépi, sok helyen sebes, váladékozik. Ki tud segíteni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 02:42 PM
Létrehozva: #2226

Guests

Potsubai Pálnak: Szia! Ha még nem tetted,mindenképpen sürgősen vidd el állatorvoshoz. Lehet hogy valamilyen élősködők támadták meg.Daganatra azért nem gondolok,mert szerintem az nem ilyen"fehér bogyó"kinézetű.Legalábbis az enyém daganatos de nála kopasz dudor nőtt ki,bár ő is véresre vakarja magát.Ha gondolod küldjél róla képet: vrteleva@freemail.hu hátha tudok tanácsot adni vagy segíteni.De előbb küldj e-mailt Dr.Kerekes Bálintnak a kerekesbalint@bluecross.hu-ra és küld el neki madárkád fotóját is.Ő nagyon kedves és szuper doki! Biztosan tud segíteni Neked. Üdv.Éva

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 01:07 AM
Létrehozva: #2227

Guests

Sziasztok! Két hullámosom volt, akiket párnak vettem, de nagyon úgy néz ki, hogy mindkettő fiú. Most kaptak egy két éves tojót. Még megy a harc az új jövevénnyel, nem vészes, de azért pirregnek egymásra. Később összeszoknak? Nem bántják majd egymást, nem fog versengeni a két fiú?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 07:29 AM
Létrehozva: #2228

Guests

Én játszintkék arát láttam és én mellesleg közönséges arákat és sárgabóbitás kakadut és szivárványlórikat tenyésztek!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2009, 02:22 AM
Létrehozva: #2229

Guests

Kedves Állatbarátok! LÉGZI ÍRJÁTOK ALÁ AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY SZIGORÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ PETÍCIÓT!!! /A honlapnál megtaláljátok a netcímet./

+Quote Post
N.Ádám
hozzászólás Jul 11 2009, 06:25 PM
Létrehozva: #2230

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 95,356

Kérlek terjesszétek el az info-t.Ma Budapesten Zuglóban elszökött 2 hullámospapagáj,egy vadszinü zöld,és 1 szürkehátu égszínkék.
Ha van fejlemény:harry1587@freemail.hu

+Quote Post
Arma
hozzászólás Aug 24 2009, 10:39 PM
Létrehozva: #2231

Abszolút kezdő
*

Lakóhely: Győr
Azonosító: 82,687

Sziasztok!

Nekem is van egy fiú hullámos papagájom. Nagyon okos, annyi mindent mond, megtanult dolgokat.

Hallottam, hogy meg lehet tanítani őket szobatisztaságra... Olyanokat csinál, hogy rászáll a karomra pottyant és utána elrepül... ez valamit már jelenthet wink.gif Valamikor még nevet is utána.
Egy idő után bosszantó. blink.gif Próbáltam leszidni korábban, de ehhez vezetett, vagy ahhoz, hogy nem kakilt
Tudnátok ötletet adni, hogy lehetne?

+Quote Post
ligus
hozzászólás Oct 14 2010, 10:20 AM
Létrehozva: #2232

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 102,543

Sziasztok. Nemrég halt meg a tojóm, aki egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül tojt egy tojást (nem számítottunk rá, odú sem volt, csak úgy a kalitkában), illetve tojt volna, ha nem akad el a tojócsatornában a tojás, és emiatt ő nem pusztul el. Kérdésem az lenne: van valami jele annak, hogy tojni fog, amit mi esetleg nem vettünk észre? Illetve ha megakad a tojás. (ahogy észrevettük reggel,, azonnal ki is szedtük neki, de az állatorvos szerint akkora gyulladása lett, h abba halt bele) mi a teendő, hogy áplojuk? Nem szeretnénk még egyszer elveszteni emiatt papagájt:/ Segítségeteket előre is köszi.

+Quote Post
Mónika Sipos
hozzászólás Jan 10 2011, 11:34 AM
Létrehozva: #2233

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,333

Sziasztok, lenne egy kérdésem, pont nem a megszokott de hátha tudtok segíteni:)
Nos nem szeretném hogy a hullámospapagáj párom sokasodjon, ez amugy se biztos, mert nagyon újak még egymásnak aztán lehet nem is egymás esetei:)
De ha mégis! Akkor mivel lehet elkerülni? madárkát ezirányban műteni lehet?

+Quote Post
birobalint90
hozzászólás Jan 19 2011, 09:14 PM
Létrehozva: #2234

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 103,672

Papagájok tartása, szelídítése, nevelése, idomítása, trükkök tanítása. tongue.gif
Az idomítás művészete c. könyv, DVD, + klikker, már megrendelhető!
Ismertető:
Papagajidomitas.hu

Egy ketrecbe vagy röpdébe zárt madár korlátozott térrel rendelkezik, amit előbb utóbb megismer, és egyszerűen megun, ha nem változik semmi. A madár előtt nincsenek kihívások. Az idomítás folyamata kitűnő elfoglaltságot, örömet, szellemi és fizikális kihívásokat nyújt a madarak számára.

A tanítás sok viselkedészavart magától megoldhat, anélkül, hogy külön foglalkoznál magával, az eredeti problémával. Ez azért van, mert a madár megtanulja, hogy megfelelőbb módja is van annak, hogy megkapja, amit szeretne.

Az idomítás világa több ezer embernek és papagájnak nyújtott már elképesztő nagy segítséget és sikereket. A félénk madarak előbújtak „fészkükből”. Riadt és agresszív madarak megtanultak bízni az emberben, ellazulni, túljutni félelmükön. A szomorú, passzív madarak megnyíltak. Azok a madarak, akik nem kedveltek egy családtagot, megtanulták szeretni az illetőt, ha az elkezdett velük foglalkozni.

Mellékelt állomány:  kisebb.JPG ( 260.57k ) Letöltések száma: 1

+Quote Post
Hullámospapagáj
hozzászólás Feb 27 2011, 10:55 AM
Létrehozva: #2235

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 104,167

Sziasztok! Én még új vagyok és vagy ezen a héten vagy a jövő héten lesz hullámos papagálom! Szeretnék tanácsokat kérni hogy amikor ki választom a papagájomat mire figyeljek!Előre is köszönöm! rolleyes.gif

+Quote Post
Petyus2000
hozzászólás Aug 18 2011, 07:51 AM
Létrehozva: #2236

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 108,553

IDÉZET(Hullámospapagáj @ Feb 27 2011, 09:55 AM) *
Sziasztok! Én még új vagyok és vagy ezen a héten vagy a jövő héten lesz hullámos papagálom! Szeretnék tanácsokat kérni hogy amikor ki választom a papagájomat mire figyeljek!Előre is köszönöm! rolleyes.gif

Arra hogy egészséges legyen Pl:ne csak egy helybe üljön a nem élénk legyen,ki legyen nőve az összes tolla naggyábol ennyi.
Sok sikert!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

112 Oldal V  « < 110 111 112
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 11:56 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum