Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mar 29 2009, 05:37 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,313 |
Kedves Ria!
Ismerős ez a helyzet, én az anyukámmal voltam így. nem nagyon szereti az állatokat kutyánk is csak azért van mert kertes házban élünk és ott az udvaron elvisel de a lakásba semmilyen állat sem jöhet be! én a barátnőmtől kaptam ajándékba az első madarat azért szóltam anyukámnak előtte persze azt mondta hogy ide ne hozzam. azóta minden hétköznap ő gondozza mert én egyetemista vagyok és nem vagyok otthon, és a legjobb hogy azóta már párt is vettünk a papagájnak. szerintem majd megbékél vele a nagymamád ha meglátja mennyire aranyos és jópofa. :):) sok sikert!
|
|
|
|
Mar 30 2009, 12:05 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,613 |
Kedves Babila!
Már remélhetőleg úgysem sokáig leszek nagymamám mellett, mert miután állást kaptam elmegyek albérletbe a párommal és akkor lesz hullámos papagájom. Most a pénzt se "szórhatom" nagyon, mert gyűjtünk, hogy legyen miből albérletet fizetni. Úgyhogy inkább akkorra halasztom a papagájvásárlást (mert ahhoz még kalitkát is vennem kell majd meg mindent). Aranyhörcsögöm meg van (Selymeske a neve), már csak egy hullámos papagájra vágyom de nagyon.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 04:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon tetszik a hullámospapagájról szóló "cikk".
Nekem is lesz egy hullámospapagájom mostanában és azt szeretném kérdezni, hogy hol van Sopronban tenyésztő, ahol tudnék beszerezni egyet?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 06:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Írjanak e-mailt vagy írjatok, hogy Sopronban hol van tenyésztő!!??
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2009, 08:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A hullámospapagájom tollazatában a szárny alatti részen,a bögyénél, és a nyakánál nőttek fehér bogyók, olyan, mintha valaminek a tojásai lennének, nagyon picik mint a kölesszemek. képet tudok róla küldeni. A tollát egyre jobban tépi, sok helyen sebes, váladékozik. Ki tud segíteni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 02:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Potsubai Pálnak:
Szia!
Ha még nem tetted,mindenképpen sürgősen vidd el állatorvoshoz.
Lehet hogy valamilyen élősködők támadták meg.Daganatra azért nem gondolok,mert szerintem az nem ilyen"fehér bogyó"kinézetű.Legalábbis az enyém daganatos de nála kopasz dudor nőtt ki,bár ő is véresre vakarja magát.Ha gondolod küldjél róla képet: vrteleva@freemail.hu
hátha tudok tanácsot adni vagy segíteni.De előbb küldj e-mailt Dr.Kerekes Bálintnak a kerekesbalint@bluecross.hu-ra és küld el neki madárkád fotóját is.Ő nagyon kedves és szuper doki!
Biztosan tud segíteni Neked.
Üdv.Éva
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 01:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Két hullámosom volt, akiket párnak vettem, de nagyon úgy néz ki, hogy mindkettő fiú. Most kaptak egy két éves tojót. Még megy a harc az új jövevénnyel, nem vészes, de azért pirregnek egymásra. Később összeszoknak? Nem bántják majd egymást, nem fog versengeni a két fiú?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 07:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én játszintkék arát láttam és én mellesleg közönséges arákat és sárgabóbitás kakadut és szivárványlórikat tenyésztek!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 28 2009, 02:22 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Állatbarátok!
LÉGZI ÍRJÁTOK ALÁ AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY SZIGORÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ PETÍCIÓT!!!
/A honlapnál megtaláljátok a netcímet./
|
|
|
|
Jul 11 2009, 06:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 11-July 09 Azonosító: 95,356 |
Kérlek terjesszétek el az info-t.Ma Budapesten Zuglóban elszökött 2 hullámospapagáj,egy vadszinü zöld,és 1 szürkehátu égszínkék.
Ha van fejlemény:harry1587@freemail.hu |
|
|
|
Aug 24 2009, 10:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Győr Azonosító: 82,687 |
Sziasztok!
Nekem is van egy fiú hullámos papagájom. Nagyon okos, annyi mindent mond, megtanult dolgokat. Hallottam, hogy meg lehet tanítani őket szobatisztaságra... Olyanokat csinál, hogy rászáll a karomra pottyant és utána elrepül... ez valamit már jelenthet Egy idő után bosszantó. Tudnátok ötletet adni, hogy lehetne? |
|
|
|
Oct 14 2010, 10:20 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 14-October 10 Azonosító: 102,543 |
Sziasztok. Nemrég halt meg a tojóm, aki egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül tojt egy tojást (nem számítottunk rá, odú sem volt, csak úgy a kalitkában), illetve tojt volna, ha nem akad el a tojócsatornában a tojás, és emiatt ő nem pusztul el. Kérdésem az lenne: van valami jele annak, hogy tojni fog, amit mi esetleg nem vettünk észre? Illetve ha megakad a tojás. (ahogy észrevettük reggel,, azonnal ki is szedtük neki, de az állatorvos szerint akkora gyulladása lett, h abba halt bele) mi a teendő, hogy áplojuk? Nem szeretnénk még egyszer elveszteni emiatt papagájt:/ Segítségeteket előre is köszi.
|
|
|
|
Jan 10 2011, 11:34 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 68,333 |
Sziasztok, lenne egy kérdésem, pont nem a megszokott de hátha tudtok segíteni:)
Nos nem szeretném hogy a hullámospapagáj párom sokasodjon, ez amugy se biztos, mert nagyon újak még egymásnak aztán lehet nem is egymás esetei:) De ha mégis! Akkor mivel lehet elkerülni? madárkát ezirányban műteni lehet? |
|
|
|
Jan 19 2011, 09:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 19-January 11 Azonosító: 103,672 |
Papagájok tartása, szelídítése, nevelése, idomítása, trükkök tanítása.
Az idomítás művészete c. könyv, DVD, + klikker, már megrendelhető! Ismertető: Papagajidomitas.hu Egy ketrecbe vagy röpdébe zárt madár korlátozott térrel rendelkezik, amit előbb utóbb megismer, és egyszerűen megun, ha nem változik semmi. A madár előtt nincsenek kihívások. Az idomítás folyamata kitűnő elfoglaltságot, örömet, szellemi és fizikális kihívásokat nyújt a madarak számára. A tanítás sok viselkedészavart magától megoldhat, anélkül, hogy külön foglalkoznál magával, az eredeti problémával. Ez azért van, mert a madár megtanulja, hogy megfelelőbb módja is van annak, hogy megkapja, amit szeretne. Az idomítás világa több ezer embernek és papagájnak nyújtott már elképesztő nagy segítséget és sikereket. A félénk madarak előbújtak „fészkükből”. Riadt és agresszív madarak megtanultak bízni az emberben, ellazulni, túljutni félelmükön. A szomorú, passzív madarak megnyíltak. Azok a madarak, akik nem kedveltek egy családtagot, megtanulták szeretni az illetőt, ha az elkezdett velük foglalkozni. |
|
|
|
Feb 27 2011, 10:55 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 27-February 11 Azonosító: 104,167 |
Sziasztok! Én még új vagyok és vagy ezen a héten vagy a jövő héten lesz hullámos papagálom! Szeretnék tanácsokat kérni hogy amikor ki választom a papagájomat mire figyeljek!Előre is köszönöm!
|
|
|
|
Aug 18 2011, 07:51 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 18-August 11 Azonosító: 108,553 |
Sziasztok! Én még új vagyok és vagy ezen a héten vagy a jövő héten lesz hullámos papagálom! Szeretnék tanácsokat kérni hogy amikor ki választom a papagájomat mire figyeljek!Előre is köszönöm! Arra hogy egészséges legyen Pl:ne csak egy helybe üljön a nem élénk legyen,ki legyen nőve az összes tolla naggyábol ennyi. Sok sikert! |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 11:56 AM |