IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

10 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Királypiton
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2004, 03:59 PM
Létrehozva: #1

Guests

Új faj a hüllők között a királypiton!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2004, 08:19 PM
Létrehozva: #2

Guests

szerintem eddig is volt

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 23 2004, 04:59 PM
Létrehozva: #3

Guests

MEGESZI A NAGYMAMÁKAT?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 13 2004, 05:31 PM
Létrehozva: #4

Guests

xy, Jó hozzászólás!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 19 2004, 07:05 PM
Létrehozva: #5

Guests

mérgező???

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 29 2004, 03:26 PM
Létrehozva: #6

Guests

VAN VALAKI AKI KIRÁLYPITONT TENYÉSZT? HA IGEN VANNAK E ELADÓ PÉLDÁNYOK (PAPÍRRAL)?, MENNYIÉRT?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 2 2004, 10:36 PM
Létrehozva: #7

Guests

Sziasztok minden kígyó kedvelőnek! Nekem van otthon egy másfél méteres királypitonom! Annyira szeretem velem szokott pihengetni! Amikor hazaérek kiveszem és a nyakamban ücsörög, mászkál stb....Szeretném mindenkinek a félelmét és undorodását elüzni, mert tévhit hogy a kígyók SÍKOSAK?NYÁLKÁSAK!!!!!!! Meg kell őket ismerni és egyböl megváltozik a véleménye mindenkinek!! Erre alkalmas helyek a különböző kiállítások!! Üdv Niki

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 17 2005, 04:05 PM
Létrehozva: #8

Guests

nézzétek +

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 19 2005, 07:19 PM
Létrehozva: #9

Guests

Hi emberek tudja valaki ,hogy pontosan mekkora terkó kell egy királypitonnak.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 20 2005, 03:59 PM
Létrehozva: #10

Guests

Attól függ mekkora kígyónak! Mert pl. egy királypitonnak elég egy 50x85x37cm.es terrárium! Üdv Niki De egy tigrispitonnak már egy igen hatalmas hely kell,a legjobb neki egy szobát berendezni! Mert ők bizony 3m-re is mebnőhet!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 30 2005, 02:57 PM
Létrehozva: #11

Guests

Üdv mindenkinek! Ha tud valaki konkrét információt Királypitonnal kapcsolatban (terrárium, etetés, stb.) lécci írjon. Minden ami kapcsolatos érdekel! Előre is köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 9 2005, 10:25 AM
Létrehozva: #12

Guests

engem is érdekelne KIRÁLY PITON!!!Nagyon is !!kérlek szóljatok hogyha tudtok!!!Nagyon remélem hogy valaki szól ja és hogy hol van meg hogy mennyibe kerül meg stb.!! előre is köszönöm!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 10 2005, 12:13 PM
Létrehozva: #13

Guests

Sziasztok!Érdekelne hogy mennyibe kerül egy királypiton mert nagyon érdekelne.És hogy hol tudnám beszerezni.Köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 13 2005, 10:30 AM
Létrehozva: #14

Guests

Üdv! Állatorvosok és hozzáértők segítsetek! Van egy kb. 8 hónapos királypitonom. Nyáron és ősszel rendesen evett, hetente egy egeret. Aztán egyszer csak elkezdett nem enni. Vártam három hetet és bevittem egy kisállatkereskedésbe ahol kb. 3 nap múlva nagy fanyalogva benyelt egy egeret. Ez azonban már több mint 4 hete volt. Azóta nincs széklete sem és nem is akar enni. A terkója optimális, teljes spektrumú lámpa, talajfűtés, fürdőtál, rjtőzésre alkalmas hely, 60-70 %-os páratartalom, 28-30 C fok. És mégsem akar enni. Sajnos nem nagyon értek hozzá, és a környéken hiába kérdeztem az állatorvosokat senki nem tudott okosat mondani. Van ennél a fajnál olyan hogy téli álom? Mert aludni nem alszik a lelkem, de naphosszat gubbaszt a sarokban és nem túl fürge. Lehet egy kígyó depressziós? És meddig bírja kaja nélkül? ELőre is köszi a válaszokat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 13 2005, 10:34 AM
Létrehozva: #15

Guests

Valamiért az előző hsz. nem ment át. Szóval van egy 8 hónapos királypitonom, de az a gond vele, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt elkezdett nem enni. Először két hétig semmi (széklete sem volt) aztán akkor megevett egy egeret, de most ennek már 5 hete. Azóta sem széklete sem étvágya. A körülményei oprtimálisak, és mégsem. Van ennek a fajnak téli álma? Esetleg lehet egy kígyó depressziós? Hozzáértők sürgős válaszát várom, mert nagyon aggódom miatta.Köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 28 2005, 01:17 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok!Fiatal KIRALYPITONt keresek!!Meret+armegjelolesse+eletkorl!!Ha lehet fenykeppel!Elore is koszonom!Sziastok,Tomi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 8 2005, 01:21 PM
Létrehozva: #17

Guests

Egy kifejlett királypitonnak 120×45×45ös terrárium kell. A nőstény az nagyobbranőminta hím,akkár2méterentúlis.A hímek kissebbek kb:1-1,5m. Nekem van egy szivárványosboám meg most megyek a királypitonért nemsoká,de van mér egy kaliforniai királysiklóm (albíno), meg egy szakállas agámám. Imádom az állatokat van még egy pár otthon.De én ugy vagyok vele, hogy soha nem elég... Ha van valami kérdésetek szóljatok hátha tudok segiteni!!! Lac: Nem kell aggodnod, egy könyvben olvasta hogy egy királypiton 26 honapig nem evett, böjtölt és csak vizet vett magához. Azt nem tudom miért nincs széklete, lehet el kéne vinned dokihoz hogy nézze meg. Norbi: van egy nagykereskedés 2 hét mulva jönnek pitonok kb 100 db, lehet válogatni.12 e-18ig , különböző méretben. megadom a számukat:214-95-29

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 16 2005, 08:06 AM
Létrehozva: #18

Guests

Hello mindenki! Zsuzsi tudnál valamit ajánlani nekem( bármi egy jó internet cím esetleg saját élmény) királypitonnal kapcsolatban, mert én is nemsokára szeretnék venni egyet, de nem találtam még semmi használható anyagot csak amit a kisállatkereskedőtől hallottam. Ami érdekelne kb.: pártartalom, hőmérséklet, talaj, etetés gyakorisága. Előre is köszi: Zsolt

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 28 2005, 03:00 PM
Létrehozva: #19

Guests

Hali!ha valakinek segítség kell királypitonról esetleg szivárványos boáról hívjon vagy irjon bátran. 06706095319

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 19 2005, 05:56 PM
Létrehozva: #20

Guests

Sziasztok! Mik a gyakorlati igényei egy királypitonnak? Gabonáim vannak, eltér a páratartalom és hőmérséklet igényük? A kajáltatást nem kérdem, mert az úgyis egyéni. A gabonáknál is így van. Az egyik kettő egeret eszik, a másik csak egy darabot. Szóval ez teljesen egyedfüggő. Segítségeteket, válaszaitokat előre is köszi mindenkinek. üdv: Gábor

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

10 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 07:57 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum