5 népszerű és szép akváriumban tartható halfaj Összegyűjtöttünk öt olyan halfajtát, melyeket a legtöbben tartanak akváriumban. Nektek melyik a kedvencetek? ... RÉSZLETEK
Ceyloni, de nem tea: a szivárványos guppi Sri-Lanka nem csak a teáról, a drágakövekről, de a szivárványos guppiról is híres. A kezdő akvaristák egyik kedvenc díszhala valójában csak nyomokban emlékeztet a fajtiszta, őshonos ceyloni szivárványos guppira. ... RÉSZLETEK
A szivárványos guppi (Poecilia reticulata) tenyésztése Amikor kezdő akvaristával kezdesz beszélni a guppi tenyésztéséről, az első dolog, amit hallasz, a következő lesz: "Nem nehéz dolog. Keríts egy kis akváriumot, töltsd meg vízzel és tedd bele a halakat. Várj egy pár napot és máris szaporodnak."... RÉSZLETEK
Szivárványos guppi: a kezdők hala izgalmas nemi életet él Sokan kezdik akvarisztikai pályafutásukat a szivárványos guppival. A választás érthető, hiszen ez a díszhal nagyon könnyen tartható és szaporítható, ugyanakkor rendkívül mutatós.... RÉSZLETEK
Nyári kirándulás kutyával: 5 tipp, hogy biztonságossá tedd a kedvenced számára a szabadban töltött időt (x) Mire kell figyelni felelős gazdiként nyáron, amikor sétálni, túrázni indulunk a kutyánkkal, vagy egyszerűen együtt lazulunk a kertben? Mit vigyünk magunkkal egy kirándulásra, és hogyan készíthetjük fel a kedvencünket a melegebb hónapokra? Most mindent elmondunk, amit tudnod kell! RÉSZLETEK
10 igazán finom egzotikus gyümölcs Amikor egzotikus helyekre látogatunk érdemes kipróbálni a helyi konyha különlegességeit, és a hely egzotikus gyümölcseit. Összegyűjtöttünk 10 trópusi gyümölcsöt, amit mindenkinek érdemes kipróbálni, RÉSZLETEK
Mikulásvirág: ha így metszed meg, jövőre még szebb lesz A mikulásvirágot a karácsonyi szezon után érdemes megmetszeni. Mutatjuk, hogyan. RÉSZLETEK
Gyömbér házilag: mutatjuk, hogyan termeszd cserépben Sokan, amikor elkezdik a gyömbér termesztését, azt hiszik, hogy nehéz lesz, pedig nem az. Elég, ha egy évben egyszer foglalkozunk vele: amikor kiássuk. Utána újra ültetjük, és aztán egy évig nincs vele gond. RÉSZLETEK