5
Háziállat.hu szaknévsor
A Háziállat.hu szaknévsori oldalait 300 ezernél több olvasó lapozza végig hónapról hónapra. Hobbiállatukkal aktívan foglalkozó emberek, akiket a szaknévsor tagjai könnyedén megszólíthatnak. Hogyan jelentkezhetsz a szaknévsorba? 

A háziállat.hu olvasói az információ mellé igénylik a hobbiállatokkal kapcsolatos szolgáltatások megjelenését is az interneten. Az állatorvost, tenyésztőt, szakboltot, iskolát és kozmetikát keresők időt és pénzt megtakarítva választhatják a megfelelő szolgáltatást a háziállat.hu szaknévsorából. A célcsoport tehát itt van...

A szaknévsor tagjai által feltöltött adatlap folyamatosan megjelenik - és kereshető - a háziállat.hu szaknévsorában és a tagok által választott cikkekhez kapcsolódóan - azaz épp ott, ahol az olvasók keresik. Ezen kívül minden hirdetés megjelenik a www.haziallat.hu címlapján is. Nincs színrebontási díj, hosszúságkorlát, késlekedés, egyéb rejtett költségek.

 

A szaknévsori jelenlét  INGYENES, feltétele a megrendelőlap kitöltése!


haziallat-szaknevsor

A KIEMELT szaknévsori tagság díját féléves vagy éves időszakra lehet befizetni (3900 Ft + Áfa fél évre, illetve 7500 Ft + Áfa egy évre). A díj banki átutalással fizethető be. A megrendelőlapon megadott címre a tagdíj befizetése után számlát küldünk.

A szaknévsor extra lehetőségei

szerkeszthető szaknévsori adatlap
kiemelt hirdetések feladása 
- az adatlap linkje 5 kiválasztott cikkünkhöz kapcsolható


SZAKNÉVSORI REGISZTRÁCIÓS LAP >>


Ha jelentkezni szeretnél Szaknévsorunkba, kérjük, előbb regisztráld magad oldalunkon (lásd Instant Regisztráció), bejelentkezés után már kitöltheted a Szaknévsori adatlapot.

értékelés