Kisemlősök

A nőstény hörcsögöm nemi szerve, illetve körülötte a hasa fel van dagadva és nagyon büdös, gennyszerű váladék folyik a nemi szervéből

kategória Kisemlősök
Jelleg Nemi szervek
Kérdező HoneyCat

Kérdés

Kedves Dr.Háziállat! A nőstény hörcsögöm nemi szerve,illetve körülötte a hasa fel van dagadva és nagyon büdös,gennyszerű váladék folyik a nemi szervéből.Mit lehetne tenni?A környékünkön ugyan is 4 állatorvost is felhívtam,ebből 3 kijelentette,hogy nem foglalkozik kisállattal,a 4. pedig nem veszi fel a telefont.(és több nincs is) Próbáltam utána keresni, de semmi konkrétat,ehhez hasonlót nem találtam hozzá. A hörcsögöm amúgy rendesen táplálkozik,aktív is este/éjszaka,viszont rágja a rácsot,olyan szinten,ami mellett aludni sem lehet. (Pedig van neki száraz kifli,zöldség,ilyen magvas rágórúd és persze a tápos,magvas eledele,szotyi és a fogai sem nőttek túl). Mit tehetnék neki,hogy jobb legyen? Előre is köszönöm a válaszod.

Válasz

Kedves Gazdi! Így látatlanban elég nehéz bármi okosat is mondani, a tüneteket okozhatja például gennyes méhgyulladás is. Reméljük, hogy azóta sikerült felvenni a kapcsolatot egy állatrorvossal, aki megvizsgálta és kezelte a kisállatot!

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »