Kisemlősök

Az 5 hónapos Dzsungáriai törpe hörcsögünkkel történt egy kis baleset. Beszorult a feje a ketrecbe, és mire kiszabadítottam, legalább egy fél perc eltelt úgy, hogy nem kapott levegőt de él és ugyan úgy csinál mindent, viszont az egyik szemével elkezdett folyamatosan hunyorítani.

kategória Kisemlősök
Jelleg Egyéb
Kérdező Lili2010

Kérdés

Jó napot kedves Doktor! Az 5 hónapos Dzsungáriai törpe hörcsögünkkel történt egy kis baleset. Beszorult a feje a ketrecbe, és mire kiszabadítottam, legalább egy fél perc eltelt úgy, hogy nem kapott levegőt de él és ugyan úgy csinál mindent, viszont az egyik szemével elkezdett folyamatosan hunyorítani. Biztosan nem csipa. :( Mi történhetett?? Meg fog halni?? Előre is köszönöm:Csepke

Válasz

Üdvözlöm!! Mindenképp azonnal elkellene vinni őt megfelelő egzotikus állatorvoshoz, aki hörcsöggel is foglalkozik. Helyileg merre vagytok? Akkor úgy küldöm az adott helyen ki az aki ért hozzá. Enni, inni eszik? Innen sajnos nemtudom megmondani mi történhetett. Esetleg lépj be fbon a hörcsög imádók csoportba és ott könnyebben tudunk segíteni és egy listát is tudok küldeni az orvosokról.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »