Kisemlősök

Anyanyuszink viselkedése ellés után nagyon megváltozott. Mindent borogat, ás..

kategória Kisemlősök
Jelleg Szaporodás
Kérdező gombi6

Kérdés

Kedves Gabi!

Köszönöm az érdeklődést, és szívesen válaszolok! Már nagy volt a pánik, mikor az utolsó pillanatban a 33. napon megszülettek a kis nyuszik! Úgy készültünk, hogy reggel megyünk a dokihoz, meg volt nyitásra az időpontunk. Tényleg csak néhány órával ellés előtt készített fészket és a szőrét már csak akkor tépte ki, mikor megvoltak a kicsik. De akkor annyit, hogy teljesen beborította vele az egész ládát :) Szerencsére volt miből (: Nagyon jó anya, vigyázza az aprónépet! Viszont nagyon megváltozott a viselkedése.

Mindig szeretett rosszalkodni, de most... Állandóan összeborogat mindent a ketrecében, a Wc-jét letépi a ketrecről ( a legnagyobb méret van neki ) , kiborítja és ás még mindig ás. Nem győzőm rendbe rakni, bár tudom ő nem szereti ha tiszta, de én meg utálom ha koszos.

Igaz nincs is olyan sokat kiengedve, mert imád a kutyával együtt feküdni és félek nehogy a kicsiket megfertőzze. Próbálom sokat simogatni, ahogy az időm engedi. Remélem ezeket a rossz szokásokat elhagyja majd :( Köszönöm, hogy időt szánt rám!

Kriszti

Válasz

Kedves Kriszti!

Gratulálok a Picikhez. Gyönyörűek.:) LÁtszik, hogy szép egészségesek, tele a pocak.:) Lassan már nyílik a szemük is.:) Az anya viselkedése vissza fog állni, de most a hormonok még magas szinten működnek benne, most ők uralják szegénykét.:) Köszönöm, hogy írtál. Ha lesz még képed, szívesen venném.:)

Szép Napot Gabi

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »