Kisemlősök

Mivel kezeljem a görim mája körüli daganatot?

kategória Kisemlősök
Jelleg Egyéb
Kérdező livi1111

Kérdés

Egy 7 éves, ivartalanított hím vadászgörény tulajdonosa vagyok, a héten voltam állatorvosnál, mivel a hasa fel volt puffadva és a pénisze kipirult és véres volt. Az álaltorvos megvizsgálta, röntgent felvételek készültek, úgy néz ki, daganat van a mája körül. Nagy kiterjedésű, az orvos a tumor nagysága és valószínűsíthető áttétek vagy a szervekhez való hozzánövés, valamint az állat kora miatt nem javasolta a műtétet. Pénteken még UH-vizsgálatra viszem a görit. (A vérzésre nem tudtak választ adni). Érdeklődnék, létezik-e hatásos homeopátiás szer, esetleg valamilyen gyógyszer, vagy ilyen stádiumban már nem lehet sokat tenni a göriért? Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Gazdi! Létezik a homeopátián belül egy hatásos gyógymód daganatos betegségek esetén is. Figyelmébe ajánlom a következő írásomat ezen az oldalon:

Daganatos betegségek szelíd gyógykezelése

Ez a módszer akkor tud segíteni, ha van még a szervezetnek elegendő tartaléka arra, hogy beindulhassanak az öngyógyító mechanizmusok. Az Ön kedvence esetében, amit levelében leírt, túl kevés információ arra vonatkozóan, hogy meg tudjam mondani, van e még esély a gyógyulására. Nagyon sok múlik azon is, hogy milyen az általános állapota a kis állatnak. Hogy tisztábban láthassak, jóval több információra lesz szükségem Kedvencével kapcsolatban (vizsgálati leletek, az állat viselkedése, esetleges tünetei, mi javít, mi ront az állapotán, ... stb.). Ha szeretne homeopátiás "személyre szabott" kezelést, kérem hívjon időpont-egyeztetés céljából: 06 (20) 928-4425. Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »