Kutyák

Autoimmun kutyánk szőre hullik a gyógyszertől

kategória Kutyák
Kérdező Daisy16

Kérdés

Van egy kiskutya aki autoimmun beteg. Predmisolon gyógyszert kap. A szőre viszont hullik és vakaródzik. Nem igazán javul . Van e valami természetes gyógynmód erre a betegségre.

köszönettel

Válasz

Kedves Gazdi!

Az autoimmun betegség kezelése szelíd módszerekkel, - mint amilyen a homeopátia is -, nagyon összetett feladat, és mindenképpen egyedi kezelést igényel! Igen sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ténylegesen hatásos gyógymódban részesülhessenek a kis páciensek. Ehhez egy személyes találkozásra van szükség a homeopata állatorvossal. Mit kell tudni egy ilyen kezelésről? Az első vizit alkalmával a fizikális vizsgálat mellett egy részletes beszélgetés szükséges ahhoz, hogy megismerjem a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is.

Ezen információk segítségével fogom tudni kedvence számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb komplex kezelést a mielőbbi gyógyulása érdekében. Ha szeretne homeopátiás segítséget kedvencének, vagy további kérdései lennének, kérem, hívjon: 06 (20) 928-4425.

Üdvözlettel:Dr. Kopócsi Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »