Kutyák

8,5 éves rotim hasüregében daganatot(rákot) diagnosztizáltak, ami eléggé előrehaladott...

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező István58

Kérdés

Tiszteletem. Van egy 8,5 éves rottim, daganatot(rákot) diagnosztizáltak a hasüregben, ami eléggé előrehaladott stádiumban van. A Dr. szerint a kutyámnak pár hónapja van,lehet-e még tenni valamit, vagy érdemes-e. A kutyus eszik, néha még játékos kedve is van,igaz sokat fekszik,és egyre karcsúb.

Válasz

Kedves Gazdi!

A leírtak alapján igen csekély az esély a teljes gyógyulásra, de az életminőség javítására, a szenvedés csökkentésére mindig van lehetőség. A daganatos betegségek kezelése szelíd módszerekkel, - mint amilyen a homeopátia -, nagyon összetett feladat, és mindenképpen egyedi kezelést igényel. Igen sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ténylegesen hatásos kezelésben részesülhessen kedvence.

Ehhez mindenképpen egy személyes találkozásra van szükség. Segítheti az állapot javulását, ha gyógynövényekkel ill. gyógytáplálékokkal is kiegészítjük a terápiát. Az első vizit alkalmával a fizikális vizsgálat mellett egy részletes beszélgetés szükséges ahhoz, hogy megismerjem a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével fogom tudni kedvence számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb komplex kezelést. Ha szeretne homeopátiás segítséget kedvencének, kérem, hogy hívjon fel időpont-egyeztetés végett:

06 (20) 928-4425. Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »