Kutyák

Van egy 4 hónapos Francia bulldog kiskutyánk akin 5 ft-os nagyságú foltokban kihullott a szőre

kategória Kutyák
Kérdező Helga7303

Kérdés

Tisztelt Állatorvos! Van egy 4 hónapos Francia bulldog kiskutyánk akin 5 ft-os nagyságú foltokban kihullott a szőre és ezeken a részeken nagyon élénk piros gyulladt a bőr. Vettek mintát ahol kiderült nem gomba , nem baktérium okozza, így végül marat az allergia vizsgálat ami azt az eredményt hozta hogy háziporatkára allergiás. Egyenlőre nem igazán sikerült a tüneteket enyhíteni semmivel sem így szeretném ha javasolnának erre a problémára homeopátiás szert, vagy szereket. Köszönöm

Válasz

Sajnos nem csak az embereknél, de a kutyák körében is egyre terjed az allergiás megbetegedés.

Az allergia kezelése szelíd módszerekkel, mint amilyen a homeopátia is, nagyon összetett feladat, és mindenképpen egyedi kezelést igényel. Igen sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ténylegesen hatásos kezelésben részesülhessen kis kedvence. Ehhez egy személyes találkozásra van szükség a homeopata állatorvossal. Gyorsítja a tünetek enyhülését, ha gyógynövényekkel ill. gyógytáplálékokkal is kiegészítjük a kezelést.
Ha szeretne homeopátiás segítséget kedvencének, javaslom, hogy személyesen keressen fel egy homeopata állatorvost, aki egyedileg (!) a legmegfelelőbb szert / szereket ki tudja választani kedvence számára.

Ha szeretné, én is szívesen segítek: 06 (20) 928-4425.
Addig is, míg ez megtörténik, tudok Önnek javasolni egy homeopátiás kenőcsöt a gyulladt bőrterületek kezelésére: HALICAR kenőcs (humán patikában kapható). Teljesen megszüntetni nem fogja a tüneteket, de enyhítheti azokat.

Mielőbbi gyógyulást kívánok kedvencének: Dr. Kopócsi Andrea, homeopata állatorvos.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »