Kutyák

Hogyan segítsük harapási sérülésből felgyógyult kutyánk regenerálódását?

kategória Kutyák
Kérdező tommka

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Tisztelt Doktornő!

Egy menhelyi kiskutyus ügyében szeretnék kérdezni Öntől. Szeretnénk elhozni, annyit tudunk róla, hogy mikor megtalálták az utcán kidobva (kb. 4 hónapja) és egy hatalmas harapás volt a hátán, járni sem tudott. Szerencse hogy megtalálták, rögtön intézkedtek is, mostmár jobban van.

Kistestű kutyus, csak pár kiló. Sajnos azt a tájékoztatást kaptuk, hogy még elég gyenge a korábbi harapás miatt, még fel kell szednie pár kilót de azért már használja a lábait, de sokat pihenget. Természetesen folyamatosan figyeli és vizsgálja állatorvos. Tanácsot szeretnénk kérni Öntől, hogyha elhozzuk, hogy gondozzuk, hogy teljesen felépüljön. Miket tegyünk, van-e valami terápia erre amit mi is meg tudunk csinálni? Mennyit sétálhat egy nap? Küldök róla egy képet is! Várom válaszát! Köszönettel: Zsuzsa

Válasz

Mivel én nm vizsgáltam a kutyust, nem tudom, milyen sérüléseket szenvedett, mi várható? Lesz-e a mozgásában maradandó károsodás?A mostani kezelő állatorvos biztosan el fogja látni jó tanácsokkal. Örülök, hogy egy menhelyi kis kutyán ilyen szívvel-lélekkel próbálnak segíteni!

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »