Kutyák

Két éves kan ivartalanított terrier keverék kutyusom nekiállt rágni a körmét. ..

kategória Kutyák
Kérdező Süti

Kérdés

Kedves Szakértő!

Két éves kan ivartalanított terrier keverék kutyusom nekiállt rágni a körmét. (azt hiszem ezt teszi) Nyalogatja a mancsát, de nem tudom sajnos pontosan megítélni, hogy mi zavarja. a mancsában az ujjai közt nincs semmi, a szőr persze közte van, és hosszabb is, mint a mancsa, de eddig sem vittem soha kozmetikushoz kivágatni a szőrt, és eddig nem zavarta.

Én azt látom, hogy a körmét a foga közé veszi, és húzza. És kattanó hangot hallok utána. akkor nyalogatja tovább. Betonon szokott elég sokat sétálni futni, tehát eleget kopik. Ezt néhány napja csinálja, akkor sem egész nap, de ha belekezd, akkor addig csinálja míg el nem terelem a figyelmét valamivel. A mancsa ki van száradva, de szép, egészséges, nem mondanám, hogy bármi baja lenne. Állapota jó, minden rendben vele egyébként. Mi lehet a hiba mégis? Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Jambrikné Schmidt Zsófia

Válasz

Lehet egy rossz sozkás, amit unalmában művel,de jobb lenne megmutatni egy állatorvosnak is, hátha van valami apró sérülés, ami miatt fokozottan foglalkozik a lábával a kutya.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »