Kutyák

Pár napos kiskutyáinknál az alábbi problémák vannak:

kategória Kutyák
Kérdező Zsoltiapu

Kérdés

Üdvözlöm. Szerdán ellett elősszőr és utoljára kutyánk. Sajnos elment mert nem bírta a szíve. Próbáljuk megmenteni a menthetőt. Sajnos 4 kölyö él már csak. Császár után kis ideig az anya élt és 1-2 alkalommal megpróbált felállni és ráesett a kölykökkre. Próbáltunk neki segíteni, de nem sok sikerrel. Az egyik kiskutya a hátsó lábait nem mozgatja és a vízelete sötét barna volt az állatorvos adott neki antibiotikumot. A vízelete világosodott mintha kissé felhúzná a hátsó lábait is de nem nagyon bíztató. Eszik aktív és ma már 4 napos. De a doki nem tudja mi lehet az ok. A képen látszik,hogy a lába is be van dagadva. Esetleg ön találkozott már ilyen esettel?

A testvére pedig olyan mint a lufi. Levegő van a bőre alatt. A doki kiszívta belőlle de lassan ujra nagyobb lesz. Ő is eszi aktív nem levert. Levegővételkor mintha a nyakánál is látszik, hogy felfújódik-lappad. Valami jótanácsot tudna addni?Mivel az anyjuk 10 évet volt velünk ezért ugy érezzük kötelességünk mindent megtenni a megmentésükért. Vállaszát előre is köszönjük, Kiss család

Válasz

Nagyon sajnálom, de nem tudok semmi bíztatót írni! A kiskutyák valószínűleg szereztek némi belső sérülést amiatt, hogy az anyjuk rájuk esett. Megjósolhatatlan, hogy mi lesz velük, és kérdéses az is, hogy érdemes-e őket kitenni a bizonytalan jövőnek?

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »