Kutyák

Hogyan kezeljem bizalmatlan kutyusomat homeopátiás szerekkel?

kategória Kutyák
Jelleg Viselkedés
Kérdező Teddyke

Kérdés

Tisztelt Kopócsi Andrea!

Tenyészetemben született egy éves golden retriver kan kutyus viselkedésével kapcsolatban kérdezném. Érdekesen viselkedik bizonyos embertípusokkal szemben. A félelem illetve a bizalmatlanság jeleit mutatja. Egyébként egy nagyon barátságos, vígkedélyű, ragaszkodó kutyus. Gyorsan tanul és édekli is a munka/vadászkutya révén munka terén is foglalkozunk vele,képezzük stb./.

Kiállításra elég sokat visszük, a lányom, akihez nagyon ragaszkodik, mutatja be a bíróknak. Ilyenkor is észrevettük, hogy nem mindegyik bíró szimpatikus neki és ekkor egy kicsit megriad. Később, amikor már megismerkedik az illetővel, barátságosabb lesz, de erre ugye a kiállításokon nincs lehetőség, ott az adott pillanat a mérvadó. Vihartól,nagyobb zajoktól,lövéstől nem fél. Homeopatiával kezelhető-e ez a bizalmatlansága, ha igen melyik szert tudná nekem ajánlani?

Köszönöm válaszát:Zsuzsa

Válasz

Kedves Zsuzsa!

Az Ön által leírt tünetek alapján elsőnek az ANACARDIUM C30-at ajánlanám, különösen a kiállítások előtt! Ha ez nem segít, akkor mindenképpen egyedileg kell megkeresni számára a legmegfelelőbb szert. Ehhez viszont már személyesen találkoznunk kellene, hogy megismerjem a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével fogom tudni kedvence számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb kezelést a mielőbbi gyógyulása érdekében. Ha egyedül nem boldogulna, szívesen segítek:

06 (20) 928-4425.

Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »