Kutyák

Kutya csontvelő daganat homeopátiás kezelése

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező adrienne.99

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!

Nekem van egy imádott 10 éves Yorkshire terrierem, akinél most a napokban vérvétel és ultrahang alapján húgyhólyag és esetlegesen csontvelő daganatot diagnosztizált az orvos! Azt mondta, hogy gyógymód már nincs legfeljebb késleltetni lehet a daganat növekedését term.gyógyászati szerekkel, mint pl. Béres csepp, Deutérium mentes víz, esetleg a Varga-féle gyógygombapor és ehhez hasonlók.

Én tanácsot szeretnék kérni, hogy esetleg Önöknek van-e más javaslata. Olvastam a homeopatiás gyógymódról is. Azzal kapcsolatban mi lenne az, ami az én kutyusomnak használna? Vagy milyen egyéb kezelést javasolnának még, ugyanis én ezt a kutyust szinte gyermekemként imádom és nagyon el vagyok keseredve, hogy ilyen beteg lett! Egész nap szinte csak fekszik, sokat fogyott és alig akar enni. Labilisan, imbolyogva jár, néha azért még sétál, de sokszor remeg és hiába visszük ki még éjjel is az udvarra, legtöbbször bepisil a lakásba. Nagyon kérem, javasoljanak valamit, amivel jobbá tudnám tenni az életét és főként meg tudnám hosszabbítani a földi létét szenvedés nélkül.

Köszönettel: Laczi Adrienne (Kecskemét)

Telefon: 30/318-9500

Válasz

Kedves Adrienne!

Homeopátiával és egyéb természetes gyógymódokkal még elképzelhető, hogy lehet valamit tenni az Ön által leírt esetben a kutyus erőnlétének, közérzetének javítása, szenvedésének csökkentése érdekében. Az elérhető eredmény azonban attól függ, hogy mennyi tartaléka van még a szervezetnek az öngyógyító folyamatok beindításához! Az egyedi terápia összeállításához igen sok tényezőt kell figyelembe venni: a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével lehet egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb komplex kezelést. Ha szeretne homeopátiás segítséget kedvencének, kérem, hívjon : 06 (20) 928-4425.

Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea, homeopata állatorvos.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »