Kutyák

Hawanese kutyusom 2 éve emelgeti a gyorsabb tempónál a jobb hátsó lábát.

kategória Kutyák
Kérdező Reacska

Kérdés

Kedves Doktor!

A 4 éves Hawanese kutyusom 2 éve emelgeti a gyorsabb tempónál a jobb hátsó lábát. Állít. a térde 20%- ban nem megfelelő. 60%nál platinát javasol a doktor. Porcerősítőt kapott. (már 2x) 2 hónapig szedte, majd fél év után még 1 hónapig. Semmit sem használt. Most már mindkét hátsó lábát emeli gyorsabb tempónál, mintha táncolna, hol -ez hol az. Egész séta alatt "táncol, szökell" rossz nézni.

Akármikor megyek ehhez a kutyaorvoshoz (ő van egyedül a környéken) ismét felírja ezt az össz. 9ezer ft-os gyógyszert. Azt mondja a műtét térdenként 56ezer Ft. Tényleg ez lehet a baja? tényleg műteni kell? Más gyógyszer nem létezik?

Azért nem megyek már hozzá mert mást nem mond és a vizsg.is 1500 Ft/alk. Kérném Önt, tényleg ez lehet itt a gond? sosem nyalogatja a térdeit, nem mutat semmi fájdalmat, nem nyüszít semmi, boldog kutyus...

Válaszát előre is köszönöm

Válasz

Sanos ezt a kérdést látatlanban nem lehet elbírálni. Általában a térdkalács ficama szokott ilyen tünetet okozni,amit enyhébb esetben egy egyszerű,súlyosabb esetben egy bonyolultabb műtéttel lehet gyógyítani,magától nem gyógyul meg.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »