Kutyák

Csehszlovák farkaseb kan kutyámnál eosinophilát diagnosztizáltak...

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező xire

Kérdés

Tisztelt Dr. Kiss Gabriella!

Van egy 8 éves "Csehszlovák farkaseb" kan kutyusom. Április elején eosinophilát diagnosztizáltak nála (38eozicytaszám). Metypredet 16mg kapott 1 ínyekciót + 1hét * 2szem május8-ig napi 1 szem (visszament 6-ra).

Szotyika 16 nap múlva még rosszabb állapotba kerűlt mint előtte. Azonnali segítséget anyosomék állatorvosától aki Medrol 16mg adott. azt mondta hogy max2-3 hónapja van hátra. Én ebbe nem tudok belenyugodni. Utána néztem mindkét gyógyszer betegtáljékoztatójának és észrevettem a gyógyszerezés helytelen leállítását. Kutattam esettanulmányok, diszertációk között és sajnos szinte csak humanoid irányban fellelhetők. Állatorvosi lapokon és tájékoztatókban is csak elvétve van szó az eosinophiliáról. Sok kérdésem, feltevésem ill. észrevételem van. estlegesen közvetlen e-mail elérhetőségben tudnánk e konzultálni?Tudom hogy önnek az epilepsia a szakterülete de sokrétü és széleslátokörű válaszait olvasva leginkább önt láttam segítség és konzultáns forrásnak.

Kszönöm válaszát. Tisztelettel P. Anita.

Válasz

Kedves P.Anita !

Elnézést kérek a késői válaszért, nagyon sok levelet kapok és az Őn levelére csak most találtam rá. A közvetlen elérhetőségem

kissgabriella@vipmail.hu

Várom megkeresését: Üdvözlettel Dr Kiss Gabriella

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »