Kutyák

6 hónapos amstaff kölyöknek hasmenése van. A kezelés nem hat. Mit tegyünk?

kategória Kutyák
Kérdező rosie

Kérdés

Jó napot kivánok tisztelt Doktor Úr!

Egy olyan kerdessel fordulnek önökhöz amire mielöbb szeretnek valaszt kapni. Van egy 6 honapos Staffordshire kölyköm. 2 hete hasmenese van, hany. Elvittem allatorvoshoz aki 3 injekciot adott be a kutyanak, antibiotikumot tabletta formajaban,  egy pasztat illetve egy dietas tapot. Sajnos mivel az oltasi könyvbe semmi nem lett beirva a papiron amit adtak pedig nem szerepel az injekciok neve, ezert nem tudom megmondani mit kapott.

A kutya allapota nem valtozott ezektöl, a tapot nem eszi, hasmense volt ugyanugy es talan csak a hanyas mult el. Adtunk neki fött krumplit ( amit kis adagokban kap orankent es ugy nez ki nagyon izlik neki) amitöl a hasmenes valamennyit javult es nem hany, de a kutya sovany es nagyon aggodunk erte.

Az injekcio helyen amit az oldalaba kapott feldagadt. nem merem ehhez az orvoshoz sem vinni elöször szeretnek egy tanacsot azzal szerintem elörebb nem jutunk hogy tippelgetünk es felrekezeljük a kutyat. elöre is köszönöm.

Válasz

A kutyának további vizsgálatokra (főként bélsár parazitológia és baktérium tenyésztés) van szüksége az elmondottak alapján, így javaslom, mindenképp vigyék el egy olyan állatorvoshoz, akiben megbíznak.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »