Kutyák

Kutyánk étvágytalan és rettentően sovány...

kategória Kutyák
Kérdező MsJohnDeere

Kérdés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Van egy keverék kan kutyám kb 2-3 éves. Régebben ha meglátta az ételt akkor szó szerint falt. Most pedig már több hónapja nem akar enni. Próbálkoztunk száraz táppal, meg egyéb háztartási maradékkal. Na jól van be kell valljam h ha ettünk valamit mindig megkínáltuk őt is meg naponta többször dobáltunk neki ezt azt amit mi is ettünk. Olyan nagy problémává nőtte ki magát hogy nem merem megsimogatni mert olyan sovány hogy rosszul vagyok.

Próbáltuk azt is hogy például ha krumplit eszünk pörkölttel akkor azt adunk neki enni de az se kell neki. Beleszagol de ki lehetne zavarni a világból az étellel. Nagyon félek mert nagyon sovány és ha nem javul a helyzet félek belehal. Amúgy sokat szalad inni iszik de enni azt nem. Fujjog az ételtől. Kérem segítsen mit lehetne tenni! Már csak a bőr tartja össze! Segítsen!

Válasz

Sajnos az elmondása alapján kutyájuknak  állatorvosi segítségre van szüksége. A több hónapja tartó étvágytalanság már valószínűleg nem írható egy egyszerű gyomorrontás számlájára, és akár súlyos betegségek is szóba jöhetnek.

Féreghjtás is szükséges lehet.

Mindenképp vigyék állatorvoshoz!

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »