Kutyák

10 éves angol kocker spániel kutyánk ínye időnként nagyon vérzik.

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező tybet

Kérdés

Kedves Doktor úr!

10 éves angol kocker spániel kutyánk a következő problémákkal küzd: időnként az ínye nagyon vérzik. Két hete kezdődött, elvittük orvoshoz, aki a kora miátt nem altatta, csak nyugtatóval kezelte. Fogkőszedég, foghúzás a túloldalon, illetve a vérzés okának mgszüntetése: az egyik fog alatti ér pattant el. Most hétvégén ismét így jártunk, ismét orvosnál kötöttünk ki. Ismét behegesztette az eret.

Azt mondja két fogát ki kellene húzni, ahhoz altatás kellene, de ha most elaltatja sose ébred fel. Már a múltkor c vitamint és béres cseppet kapott, ezt szépen eszi is. Van még valami, amiben tudunk neki segíteni, hogy megszűnjenek a vérzések, megerősedjenek az érfalak? Aggódom, hogy esetleg egy ilyen vérzés az agyában is megjelenhet. Van rá esély? Bármi ötlete, tanács van nagyon megköszönöm. Fiatal még, hogy el kelljen válnunk tőle.

Köszöntettel: tybet

Válasz

Kedves Tybet!

Egy ilyen jellegű probléma homeopátiás kezelése minden esetben egyedi állapotfelmérést igényel. Ilyenkor a fizikális vizsgálat mellett egy részletes beszélgetés szükséges ahhoz, hogy megismerjem a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront a tünetein, az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével fogom tudni kedvence számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb kezelést a mielőbbi gyógyulása érdekében. Segítheti még az erek falának erősítését a feketeáfonya, feketeribizli és feketeberkenye bogyós gyümölcseinek koncentrátuma, melynek beszerzésében tudok segíteni. http://www.kimintvet.hu/gyotap/gyogytapl.html

Ha szüksége lenne még további információkra a terápiával kapcsolatban, kérem hívjon: 06 (20) 928-4425.

Mielőbbi gyógyulást kívánok kedvencének: Dr. Kopócsi Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »