Kutyák

Kutyám köhög. Hogyan gyógyítsam?

kategória Kutyák
Jelleg Viselkedés
Kérdező luckykincsem

Kérdés

köhög a kiskutyám, korábban kapott antibiotikumot, de még most is ha levegőt vesz hallani hogy kapar vagy a torka vagy a tüdeje húz. Lakásban tartott de kijáró 7 hónapos kis foxi. ma mentünk volna sétálni megállt és elment minden ereje..rossz a kedve nem is evett ma még, kérem adjon tanácsot mit tehetnék sajna nem tudom orvoshoz vinni jelenleg...köszönöm...

Válasz

Kedves Olvasónk!

A köhögés sajnos nem olyan tünet a kutyánál, amit csak úgy otthon kellene kezelni.

Olvasa el cikkünket: Mi az a kennel köhögés?

Feltétlen szükség lenne kiegészítő műszeres vizsgálatra. Elég lehet egy röntgenfelvétel is, de ha van rá lehetősége, kérjen légúti endoszkópos vizsgálatot.

Alkalmazhat homeopátiás kezelést is, de ehhez is jó lenne pontosabban ismerni a megbetegedés hátterét, hogy pontosan milyen jellegű a köhögés, mi ront, mi javít a kutyus állapotán, stb. Mindenképpen keressen fel egy  állatorvost, aki a kutyus részletes tüneteinek a megismerése után ki tudja választani azt a szert, mely egyedileg a legjobban illik kedvence tüneteihez, és hozzásegítheti őt a teljes gyógyuláshoz. Ha szeretné, én is szívesen segítek (06209284425). Mielőbbi gyógyulást kívánok kedvencének: Dr. Kopócsi Andrea.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »