Kutyák

Kutyám állandóan megszökik, legutóbb fennakadt a kerítésen...

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező Tomitomi92

Kérdés

Üdvözletem!

Egy sürgős kérdésem lenne a szakértőkhöz! Van egy 3 éves berni pásztor kutyám, aki szeret meglógni itthonról, hogy fusson egy kört.. ma este is kiszökött, nem voltunk itthon és ráadásul jött egy vihar, dörgéssel villámlással, amitől retteg. A probléma viszont az, hogy kiszökni ki tud a kutya, de visszajönni már nem.. Amikor este hazaértünk a következő látvány fogadott minket: a kerítésünk be van döntve elég rendesen és a kutya rajta lóg.. ugyanis ahogy megpróbált beugrani a lécek között fennakadt a két hátsó lábánál fogva.. legalább két órán át lóghatott ott.. A kérdésem egyszerű.. tudok valamit segíteni a kutyán? Ugyanis este 10 órakor már nem tudok állatorvost hívni. Előre köszönöm a választokat!

Válasz

Kedves Gazdi!

Sajnos mivel online tanácsadásról van szó, nem azonnali. Reméljük, azóta már voltak állatorvosnál és jobban van a kutya.

Érdemes lenne magasítani a kerítésen, hogy  ne tudjon kiugorni a kutya, továbbá, ha nem akarnak kutyát tenyészteni, a kutyust is ivartalaníttatni kellene, mindenkinek könnyebb lenne...

http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/kutya-szokes/1804/

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »