Kutyák

Kutyánk mindentől fél. Mit tegyünk?

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező szilvi73

Kérdés

Tisztelett Doktor úr.

Azt szeretném kérdezni ,hogy nekem van egy 2,5 éves német juhász szuka kutyám 1,5 éve van nálunk soha nem bántottuk állitólag az előző tulajdonos semm bántotta de mindentől fél ha el visszük otthonrol pl :a párom szüleihez akkor nem végzi a dolgát és állandon nyugtalan és zilál nem találja a helyét viszük magunkal a takaroját is egyszerüen tanácstalan vagyok, ki viszük folyamatosan hátha az a baja de semmi otthon is fél mindentől de ennyire nem állandoan sunyit nem jönn oda hozzánk csak ha ö akarja mit tanácsol mit tegyünk ?

Válasz

Kedves Gazdi!

Ajánlom figyelmébe a www.4tappancs.hu honlapon keresztül elérhető "Félős és agresszív kutyák" ismeretterjesztő e-oktatást. - Sokkal korábban kellett volna szakemberhez fordulni !
- A leírtak alapján a félelmi tünetek és reakciók eléggé összetettek, egy helyszíni megfigyelés, adatfelvétel és a tartási körülmények ellenőrzését követően lehet érdemben tanácsokat adni, tréning lehetőségeket megbeszélni. (Kb. 4-6 tréningóra szükséges és kb. 6 hónap után jelentkeznek az első érdemleges változások.)
- Bach-virágterápiával lehet enyhíteni a tüneteket, de ezzel valóban nem lehet teljeskörű változást elérni. (http://bolthely.hu/4tappancs/lista/47b7299ecd481_BACH-VIRAGSZER )
Ha érdekli a tréning, keressen:
Üdvözlettel:Stefan Siman

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »