Kutyák

A kutyánk 8 éves és nagyon beteg nem tudjuk mi baja lehet...

kategória Kutyák
Kérdező woopy

Kérdés

A kutyánk 8 éves és nagyon beteg nem tudjuk mi baja lehet, hiába eszik nagyon sokat mégis egyre jobban lefogy már-már annyira, hogy a csontjai is látszanak. Kapott már féregtelenítő tablettát is és nincs javulás. Körül belül fél éve kezdett rosszabbodni az állapota. Megvan kötve de sétáltatva szokott lenni, ezért nem gondolom, hogy ilyen eredetű lenne a probléma.

Válasz

Amikor levelét olvastam, az első gondolatom az volt: nem gondolt arra, hogy állatorvoshoz vigye az állatot...? Az állat ugyanolyan kiszolgáltatott, mint egy gyerek. A szülőre, gondviselőre van bízva, aki felelősséggel tartozik érte. Ennek megfelelően azt javaslom: azonnal vigye állatorvoshoz! A lesoványodás, fizikai leromlás hátterében minden esetben súlyos egészség károsodás van. A kivárás, a házilagos gyógymód keresés ebben az esetben súlyosan veszélyezteti az állat életét

tehát mindenekelőtt tudni kéne, hogy mi a baja az állatnak. Hogy ez kiderüljön, körültekintő, alapos állatorvosi vizsgálatra lenne szükség, kiegészítve vérvizsgálattal, és (ajánlott!) ultrahang vizsgálattal is.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »