Kutyák

Miért halt meg 1,5 labradorunk?

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező timea86

Kérdés

Jo napot, 1 ev es 4 honapos labradorom kedden elpusztult. Almaban erte a halal(hirtelen megszunt szuszogni leallhatott a szive), elotte 10 perccel meg boldogan nyalta az arcom. 4 honappal ezelott egy vervizsgalaton azt allapitotta meg az allatorvosunk, hogy vese es hasnyalmirigy elegtelensege van a kutyanak, tartottunk egy dietat(royal canine-al). Viszont utana kivancsi voltam egy masik orvos velemenyere is ezert ujra megcsinaltuk a tesztet, es megmutattam a regi eredmenyeket es a gyogyszertamit adott az elozo orvos. A lenyeg hogy a masodik allatorvos azt mondta a kutyanak az egvilagon semmi baja csak agyjunk neki kalciumot es vitaminokat, hogy fejlodni tudjon.

Elvagyunk keseredve az egesz csalad, hogy talan az elso orvosnak volt igaza es beteg volt a kutyank. Azt szeretnem megkerdezni lehetseges e, hogy hasnyalmirigy vagy vese elegtelenseg miatt hirtelen leallt a szive vagy legzese, a kutyanak semmi lathato betegsege nem volt, es egesz vegig figyeltuk a viselkedeset, kedvet, etvagyat es semmit sem vettunk eszre.

Elore is koszonom valaszat! Timea

Válasz

Kedves Tímea!

Nagyon sajnálatos az eset. Azt biztosan megmondani, hogy  hasnyalmirigy vagy veseelégtelenség miatt halt meg a a kutyus csak boncolással lehetett volna tisztázni.

Üdvözlettel és együttérzéssel

Dr. Háziállat

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »