Kutyák

Segíthet öreg, szívbeteg kutyámon a homeopátiás kezelés?

kategória Kutyák
Kérdező Adriennke88

Kérdés

Tiszteletem! Végső elkeseredesemben írok Önöknek. 12 éves múlt yorkshire terrieremnek, fiú, ivaros, jobb szívfél elégtelenség lett diagnosztizalva. A maj értékei az egekben vannak június óta hepa pet plus majvedot kap, sildenafil 2x10mg, benamax napi 2,5mg, cardisure 1,25x2 másfél. Napi 2x fel verospiron, 2x egész furon +délben fel furon. Januárban meg csak szivbillentyu poblema volt. Csökkentett mennyiségben kapta a vizhajtokat, viszont júniusban hasvizkor alakult ki nála. Nem egy karduologusnal voltunk, szóval nem az interneten akartam öt gyógyítani. Legutóbbi dr úr a Lehel úti kórházban már nem tudott semmit sem javasolni nekünk, a szíve tönkre tette a májat azt mondta nekem, és ez a hasvizkor a szíve miatt alakult ki. Mivel mindent veszni láttam, elkezdtem neki júniusban adagolni a dmguardot is orvosi javaslat nem volt rá, illetve Flóra galagonyat napi 2x1 et, illetve váltottam neki egy hónapja napi szív cseppet humant amit eddig 2x10 cseppben adagoltam neki. Sajnos a kiskutya semmilyen tápot nem eszik meg, próbáltam a royal hepatic tapjat sikertelenül. Most teljesen diétára akarom fogni főt csirkere. Mindent megtettem és megprobalok neg tenni érte, bár a levegő vétele is elég sokat romlott annak ellenére hogy sildenafilt kap az orvosi egyetemen lévő dr úr javaslatára mostmar hónapok óta. Abban kérem az önök segítséget, mivel úgy érzem veszteni valónk már nincsen, hiszen az orvosok lemondtak róla, hogy milyen homeopátiás szereket lehetne kiprobalni az ő esetében. Sajnos rengeteget fogyott, stagnál az állapota, volt hogy teljesen lement a pocija, de most megint nagyon nagy neki, a kis lépcsőjet sem bírja használni az ágyhoz. Várom válaszukat, előre is köszönöm, kellemes szép napot! Tisztelettel :Egy kétségbe esett gazda, akinek a a kiskutyája csaladtag.

Válasz

Kedves Gazdi!

Az Ön kutyusának problémájára is léteznek ún. szelíd gyógymódok, mint amilyen pl. a homeopátia vagy a fitoterápia. Bár a leírás alapján sajnos már igen csak előrehaladott állapotban lehet a betegsége, ílyenkor nagyon nehéz, sokszor már nem is lehet javulást elérni. Sajnálom, hogy nem előbb keresett meg ...! Visszatérve a homeopátiára, ez a gyógymód is a holisztikus terápiák körébe tartozik, ami azt jelenti, hogy ilyen esetekben soha nem a tüneteket, a betegséget kezeljük, hanem mindig a beteget (a maga teljességében)! Tehát ún. „személyre szabott” terápiával, amit egyedileg kell összeállítani. Egy valóban hatékony kezeléshez igen sok tényezőt kell figyelembe venni: a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket (feltételezett kiváltó okok!), a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és még a pszichés – lelki beállítottságát is.

Szívesen javasolnék Önnek egy-két olyan készítményt (ha ez így működne!), ami segíthetne kedvencén, - de, mint már fentebb leírtam -, ilyen krónikus esetben természetes és hathatós gyógymód csak egyedi kezelés formájában képzelhető el. Az elérhető eredmény azonban attól függ, hogy mennyi tartaléka van még a szervezetnek az öngyógyító folyamatok beindításához!

Ha további kérdései lennének a terápiával kapcsolatban, kérem, hívjon: 06 (20) 928-4425. MIelőbbi jobbulást kívánok kedvencének! Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea holisztikus állatorvos, homeopata +36 (20) 928-4425 info@kimintvet.hu www.kimintvet.hu

Endokardiózis: a degeneratív szívbillentyű betegség a kutyáknál

Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »