Kutyák

Staffi kutyus össze van csúszva 4-5 csigolya...

kategória Kutyák
Kérdező Rocco9
Szakember Dr. Fux Attila

Kérdés

Sürgős segítséget szeretnék kérni, vettem egy 2honapos staffi kutyust... Azt mondták izomgyengesegben szendved... Elvittem több allatorvoshoz is, es végül azt a valaszt kaptam röntgen után, hogy azert tudja nehezen használni a hátsó lábait, mivel szuletesi rendellenessegbol adódóan össze van csuszva a gerince közepén 4-5csigolyaja... És ezek nyomtatják a hátsó lábaiba futó idegeket... Az orvos azt mondta hogy legjobb lenne a kicsit elaltatni, mert ahogy egyre nő egyre nagyobb súly helyezkedik a beteg gerincere... Én ebbe nagyon nehezen tudok beletorodni... Ugy gondoltam, hogy megprobalkozom még több orvos tanacsat kikerni, hogy ezt lehet e korrigalni valahogyan, bar ő azt mondta hogy a műtét valoszinuleg nem segitene rajta... Kerhetnek Önöktől valamilyen tanácsot hogy mi lenne a legjobb Neki? Érdemes barmivel próbálkozni, vagy legjobb lenne megszabaditani a fajdalmaitol...? Ha érdemes, kihez vihetnem tovabb?

Válasz

Kedves Gazdi!

RTG képek nélkül bármit is válaszolnom, mert specialistaként sem látunk bele a kutyusba sajnos, hogy mi a baja. Sok esetben RTg vizsgálaton kívül szükséges egyéb kiegészítő vizsgálat is még, pl. CT/MR.

Kérem privátban küldje át emailben a RTG képeket erre a címre: drfuxattila@gmail.com és nagyon szívesen megnézem, válaszolok!

Üdvözlettel, Dr.Fux Attila

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »