Kutyák

Szívbeteg kutya kaphatja a homeopátiás kezelést?

kategória Kutyák
Kérdező Kriszcsibe

Kérdés

Kedves Dr. Kopócsi Andrea!

Köszönöm szépen a válaszát. A kutyus sajnos szívbeteg is, ezt elfelejtettem korábban írni, erre naponta 2x gyógyszereket kap( lotensin és dyaphillin).Félévente járunk szív uh kontrollra. Ezektől függetlenül kaphatja azt a homeopátiás szert, amit javasolt?

korábbi kérdésem:

http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/kutya/kutya-legcsoszukulet-kezelese-homeopatiaval/14616/

 

köszönöm. Üdvözlettel:

Szegedi Krisztina

Válasz

Kedves Krisztina!

Igen, nyugodtan kaphatja a szert, amit az előző válaszomban javasoltam. De, ha szívbeteg is a kutyus, akkor már a probléma kezelése jóval összetettebb feladat, és mindenképpen egyedi kezelést igényelne! Ilyen esetben igen sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ténylegesen hatásos gyógymódban részesülhessen kis kedvence. Ehhez mindenképpen egy személyes találkozásra van szükség, amely alkalommal - a fizikális vizsgálat mellett - egy részletes beszélgetés is sor kerül a célból, hogy alaposan megismerjem a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével fogom tudni kedvence számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb komplex kezelést a mielőbbi gyógyulása érdekében.

Gyorsíthatja a tünetek enyhülését, ha gyógynövényekkel ill. gyógytáplálékokkal is kiegészítjük a kezelést. Tartósabb (évekre kiható) javulást azonban csak egy komplex kúrával érhetünk el.

dvözlettel: Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »