Kutyák

Homeopátiás szert szeretnék használni yorkim vizeletcsepegése ellen...

kategória Kutyák
Jelleg Egyéb
Kérdező Bruna

Kérdés

3 éves lesz a yorkim és kb 3 hónapja kezdett csepegtetni. Ivartalanított fiú. Uh, vizelet, vér rendben, 2 hete vizsgaltattam ki. Propalin szirup nem használt, 6 napig adtam de voltak mellék hatasai, hatása meg nem igy abba hagytuk. Homeopátiás szert szeretnék használni erre a problémára. Remélem gyógyítható. Köszönöm.

Válasz

Kedves Gazdi!

Az Ön által leírt problémára is természetesen léteznek ún. szelíd gyógymódok, mint amilyen pl. a homeopátia is. Azonban ezek mindegyike a holisztikus terápiák körébe tartozik, ami azt jelenti, hogy ilyen esetekben soha nem a tüneteket, a betegséget kezeljük, hanem mindig a beteget (a maga teljességében)! Tehát ún. „személyre szabott” terápiával, amit mindenképpen egyedileg kell összeállítani. Egy valóban hatékony kezeléshez igen sok tényezőt kell figyelembe venni: a kutyus pontos tüneteit, az előzményeket (feltételezett kiváltó okok!), a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Hogy gyógyítható-e kedvence problémája, az attól függ, hogy egyedileg milyen tényezők váltották (válthatták) ki, tartják fenn, és befolyásolják ezen tüneteket.

Ha további kérdései lennének a terápiával kapcsolatban, kérem, hívjon: 06 20 928 4425 ! Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea, homeopata állatorvos +36 (20) 928-4425 info@kimintvet.hu www.kimintvet.hu

Hogyan gyógyítsuk kedvenceink vizeletkiválasztó és elvezető rendszerének betegségeit?

Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése (letölthető zsebkönyv)

Szakértőnk: Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »