Macskák

Macskánk kigyógyult a fülröhösségből, de a fejrázás megmaradt...

kategória Macskák
Jelleg Egyéb
Kérdező picurr01

Kérdés

Kedves Dr. Háziállat!

Egy ismerősöm pár hónappal ezelőtt talált az utcán egy kiscicát, amelyik nagyon rázta a fejét. Befogadták, elvitték állatorvoshoz aki megállapította, hogy fülrühe van azért rázza a fejét. Elkezdték a kezelést orvos általi fültisztítással és otthoni tisztítással. Ennek kb. 3-4 hónapja.

Azóta a cica füle szépen kitisztult, de a fejrázás megmaradt, amire az állatorvos azt mondta, hogy mivel kis kora óta rázza a fejét, ezért ez rögzült benne, és úgymond ez a természetes számára, ezt szokta meg. Vannak pillanatok, amikor koncentrál vmire, hogy fixen áll a fejecskéje, és úgy néz ki, mint egy "normál" macska, de ahogy elveszti az érdeklődést újból nekikezdi a fejrázást.

Kérdésem, hogy ebből vmilyen úton-módon ki lehet-e "gyógyítani". Milyen technikával lehet, (ha lehet), a normál fejmozgásra rávenni, hogy ne rázza.

Válaszát előre is köszönöm

Üdvözlettel Hajni

Válasz

Kedves Hajni!

Meg lehet próbálni a homeopátiás kezelést, azon túl, hogy azért egy alapos kivizsgálásra is van szükség, hogy vajon a cica füle teljesen rendbe jött-e, nincs-e valamilyen szövődménye a régebbi fertőzésnek. A homeopátia egyedi kezelést igényel. Igen sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy ténylegesen hatásos gyógymódban részesülhessen a kis kedvence. Ehhez mindenképpen egy személyes találkozásra van szükség. Az első vizit alkalmával a fizikális vizsgálat mellett egy részletes beszélgetés is szükséges ahhoz, hogy megismerjem a cica pontos tüneteit, az előzményeket, a körülményeket, hogy mi javít, mi ront az állapotán, és a pszichés – lelki beállítottságát is. Ezen információk segítségével fogom tudni számára egyedileg összeállítani a legmegfelelőbb kezelést a mielőbbi gyógyulása érdekében.

Ha szeretne homeopátiás segítséget kedvencének, kérem, hogy hívjon fel időpont-egyeztetés végett:

06 (20) 928-4425. Üdvözlettel: Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »