Macskák

Mennyit befolyásol az alom a cicák ürítésénél? 5-6 alom azért elég sok...

kategória Macskák
Jelleg Viselkedés
Kérdező bekacsiga

Kérdés

Kedves Stefan!

Köszönöm a gyors választ!

Előző kérdésem: http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/macska/nosteny-macska-mindent-osszepisil/14082/

Annyit szeretnék még Öntől kérdezni, hogy mennyit befolyásol az alom ( az 5-6, ami kéne az nagyon sok :)) ) azért kérdezem, mert nem hasznáják az almot, biztonság kedvéért van bent, de nem hasznáják, mert éjjel ha épp nem bírja valaki akkor felkeltenek minket. Illetve ilyenkor nyáron nincsenek is bent igazából, hanem a kertben.

A másik, hogy az utolsó cica elajándékozásán már gondolkoztam, de a párom nem szeretné, mert szegényt már 2szer elajándékozták, mert a többiek nem jöttek ki vele, és mivel én is az ő jöveteléhez kötöm ezért gondoltam erre, de sajnálnám, pláne, hogy őt egyedül én szeretgetem.

Mindenki sima házi cica, egyedül ő abesszin, de nem fajtatiszta bár ez nem mondható meg róla. Ennek is utána olvastam, hogy ők maguknak valók. Csak mivel őt is nagyon szeretjük nem szívesen válnánk meg tőle, pláne, hogy mi vagyunk a 3 gazdái és 3,5 éves. Bár már nagyon fél a többi cicától ,amivel szerintem pont kiváltja a pofont. Nagy csetepaté nincs. Annyi h alszik nyugodtan és egyszer csak kap egy pofont valakitől , de leginkább a pisilőstől.

Várom Válaszát, Üdv, Tünde

Köszönöm a választ!

Válasz

- Az almok db. száma arra a körülményre vonatkozik, ha szobatiszta, almot használó macskákról van szó. - Ha nem használják, akkor minek van ? - Alomra szoktatás vagy éjszaka fölkelés ? … ez itt a kérdés. - Önök helyett én nem tudok dönteni és a döntéseiket nincs módomban befolyásolni, … ebből eredően a következmények nem engem terhelnek.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »