Macskák

Macskám műtéti hege be van gyulladva, meggyógyulhat vagy kezelni kellene?

kategória Macskák
Jelleg Egyéb
Kérdező Angi78

Kérdés

Jó Napot Kívánok! A problémám a következő: cicámat január 13-án műtötte egy nagyon jó állatorvos. Ki kellett szednie egy 6 cm-es daganatot, és az egész méhét. A varrat 23-án ki lett szedve, aminek nagy része gyönyörűen begyógyult. Viszont van lent a két hátsó lába felé egy kis rész, ami egy csíkban picit gennyes. Mivel nem volt más, arcszesszel fertőtlenítettük neki, de nem csípte, mert meg sem mozdult rá. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ebből baja, vagy befog magától gyógyulni neki?

Sajnos a Doktor Úr ritkán rendel a városunkban, legközelebb egy hét múlva. Máshoz meg nem szeretném vinni. Telefonba azt mondta, lehet hogy egy belső varrat dolgozik neki, de látnia kéne, Mit tegyek? Csatoltam egy képet, de sajnos nem látszik elég tisztán, mert telefonnal készítettem.

Előre is köszönöm válaszukat, Tisztelettel: Angéla

Válasz

Kedves Angéla! Mindenképpen azt tanácsolom, hogy mutassa meg a cicát a műtétet végző állatorvosnak, még, ha kicsit kell is rá várni. Mivel a varrat többi rész szépen begyógyult, ezért nem gondolnám, hogy a cica sebgyógyulásával van a baj. Ahogy' a kolléga is említette, nagyon valószínű, hogy valamelyik belső varrat okozza a gondot. Ezt viszont csak egy állatorvos tudja eltávolítani! Mielőbbi gyógyulást kívánok kedvencének: Dr. Kopócsi Andrea

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »