Macskák

Hogyan kezeljük a cicám veseelégtelenségét?

kategória Macskák
Jelleg Egyéb
Kérdező Terezka

Kérdés

Kedves Doktor ur! Tanacsot szeretnek kerni. Sajnos nem tudom felkeresni mert kulfoldon lakom. Szeretnek utmutatast kerni, hogyan induljak el, van e egyaltalan homeopatias orvossag Cronic Renal Failure - re (kronikus veseelegtelenseg). Ha igen, hogyan es hol keressem? Nagyon tetszenek a gondolatok a weboldalon a termeszetes gyogymodokrol. A cicam 8 eves es nagyon fiatal meg hogy ilyen baja legyen. nem is latszik rajta hogy beteg. Minden evben viszem altalanos vizsgalatra, igy derult feny a bajara. Nemreg korhazban volt. Szeretnem kiegesziteni az orvos altal eloirtakat homeopatias gyogyszerekkel.

A cicam "adatai": 10 napot volt korhazban Terezka februarban, es kapott ott infuziot es Clavmox-ot, mert fertozes gyanuja is fennalt. Azert vittem korhazba, mert a creatinine szintje 6.3 volt. A korhazban a creatinine visszament 2.1 - re es a BUN szint visszament 26-ra. otthon tovabbi 4 hetig antibiotikumot adtam neki (clavamox 0.7 ml 2 x egy nap). Minden nap kapja a folyadekot, infuzio azt hiszem magyarul (angolul sub@, lactated fluids) 75 ml egy nap. Adok neki 2.5 mg pepcid AC egy nap. Jelenleg a creatinine szintje sajnos 4.1 es a BUN szintje 51 es a calcium szintje 12. Jo lenne, ha kaphatnek utmutatas, hogy merre, hogyan keressek homeopatias gyogyszereket a cicamnak. Most meg jatekos, sokat nyujtozkodik, nem bujik el. Sokat dorombol, lathatoan jol erzi magat. Ezt a boldog eletet szeretnem kitolni amennyire lehet es nem pedig elkezdeni keresgelni akkor amikor mar nagyon rosszul van. Halasan koszonom elore is a valaszat! Zsuzsanna

Válasz

Kedves Zsuzsanna! Általánosságban jól támogatja a vese működését a Berberis CH5 és a Solidago CH5 napi 3x. Egyéb szereket mindenképpen "személyre" szabottan kell kiválasztani kedvence számára. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy legalább egyszer beszéljünk (mobil: 06209284425). Üdvözlettel: Dr. Kopócsi Andrea.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »