Madarak

Az egyik lány hullámos papagájom szombat reggel folyékony gömb formájú valami jött ki a fenekéből és a széklete is hig...

kategória Madarak
Kérdező Eendy

Kérdés

Jó napot kívánok! Tanácsot szeretnék kérni! Az egyik lány hullámos papagájom szombat reggel folyékony gömb formájú valami jött ki a fenekéből és a széklete is higabb volt a megszokottnál, bágyatt is volt és sokat pihent és ivott, ez történt délelőtt.Nagyon megviselte őt, ez tartott délutánig aztán mintha semmi nem történt volna elkezdett játszani ugrálni. Nem tudom mi történhetett :( Elküldtem 2 képet az első kép ami épp kijött a fenekéből, a 2.dik kép óta eltelt 4 nap olyan fura világos zöld színű a széklete, nem tudom h mennyire normális. Szoktam neki adni keverék csírát amit a boltba vettem nekik lehet attól történhetett. Pedig nem elsőre kaptak ilyet, a másik lány hulinak semmi baja nincs. Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Székletelváltozást okozhat a melegben történő fokozott folyadékbevitel is, de ez esetben valószínűbb valamilyen baktérium feldúsulás. állatorvosi vizsgálat, laboratóriumi székletvizsgálat lenne szükséges az alapos diagnózishoz.

Vissza a kategória többi kérdéséhez »
Vissza a többi kérdéshez »