KERESSÜK A KUTYÁS HOTELEKET!
Nyomozásba lendülünk, és ehhez a segítséged kérjük: ha tudsz olyan szálláshelyről, ahol szívesen látnak kutyát, írd meg nekünk. Szeretnénk egy megbízható listát!

KERESSÜK A KUTYÁS HOTELEKET!
Elmennénk valahová egy hosszú hétvégére pihenni, de persze a kutyát is vinnénk magunkkal - tervezgetjük néhanapján.

Azonban ez nem olyan egyszerű, ugyanis a legtöbb szálláshelyen nem fogadják szívesen ebünket. Vagy ha mégis, abban nincs köszönet!

Köszönjük, korlátokat nem kérünk!

Olyan helyeket keresünk Magyarországon, esetleg a környező országokban, ahova tényleg mehet a kutya.

Nem csak úgy, hogy a hotel feltűnteti a katalógusokban hogy "kisállatok: előzetes bejelentés alapján", és aztán az étteremben közlik, hogy IDE mégsem... Csak nem fogjuk a szobába zárni, amíg vacsorázunk?!

Kutyás, segítsd magad!

Az lenne a jó, ha lenne egy korrekt listánk, azokkal a helyekkel, ahol a kutya is vendég, megoldható a szállása, etetése, vécézése, szórakoztatása. Velünk együtt!

KERESSÜK A KUTYÁS HOTELEKET!
Ezért várjuk a bejegyzéseket ebbe a cikk alatt megjelenő Vélemény rovatba. Kérünk mindenkit, akinek jó tapasztalata van kutyás szálláshelyekkel, írja meg nekünk azt, a hely elérhetőségével együtt. Mi pedig lenyomozzuk, és ha OK, akkor közzé tesszük.

Ha okés, akkor ajánljuk, ha gázos, akkor figyelmeztetünk

Ha viszont olyan szálláshely keveredik a listánkba, amivel valaki szerint gáz van, akkor azt sürgősen felülvizsgáljuk, és ha indokolt a panasz, eltávolítjuk a listáról.

A kutyás hotelek listája ITT lesz elérhető.

értékelés