5
Vajon mit kérne egy cica a Mikulástól?
Elfogtunk néhány levelet - persze csak a kémkedés kedvéért - amelyen macskakaparással a következő címzés szerepelt: Télapó, Lappföld. Szerkesztőségünk nyilvánosságra hozza a macskák titkát...mit kérnek a cicák a Mikulástól ajándékba? 

Mit kérnek a cicák a Mikulástól ajándékba?

 

Minden évben gyerekek ezrei írnak levelet a Mikulásnak. Ki tudja, talán ha állatkáink tudnának írni, akkor az ő leveleiktől is rogyadozna a sarkkörön túli levelesláda. A cicák életét és gondolkodásmódját ismerve nem nehéz kitalálni, hogy mi szerepelne a levélben.

 

Lássuk, mit kívánnának a cicák!


1. Báránybőrből készült cicapihenőt, nagy puha párnákkal! De megteszi egy saját gyártású cicaház is papírdobozból>>

 

cat-2327899_640

 

2. Kozmikus, macskamenta illatú körömélesítőt, melynek természetes tapintása és csábító illata minden eddigi bútordarabénál izgalmasabb!

 

3. Napi többórás fülkaparászást! Olyat, amely addig tart, ameddig csak jól esik. Készíthetsz neki saját macskakaparót is>>

 

vakaro

 

4.  Mindig friss és tiszta alomtálcát! Manapság már kapni automatikus és minden technikával felszerelt, önműködő alomtálcát, amely kitisztítja a cicavécét. Csodamasina híján azonban elég, ha naponta párszor ellenőrizzük és tisztítjuk illemhelyét - cicánk talán így is elégedett lesz.

 

5. Macskafüvet minden mennyiségben! Ha van egy talpalatnyi szabad hely a kertben vagy a konyhában, akkor termesszünk macskafüvet. Keverjünk össze zab, búza és rozsmagot, szórjuk tálkába és fedjük be földdel: pár hét alatt megnő 5 centiméteresre. Ilyenkor már legelésre alkalmas.

 

6. Macskamentát minden szobába! Illatos virágai, zsenge levelei szépen díszítenek. Kössük csokorba, vagy tömjük bele cicajátékokba, és függesszük fel a lakás különböző pontjain. Cicánk sűrűn fogja látogatni - még dorombol is a mentacsokornak, illetve az azzal illatosított ajándékoknak.

 

7. Karácsonyi lazac és tonhal egész évben való szervírozása!

 

cat-2512254_640

 

8. Végül, de nem utolsó sorban: kutyamentes élet! - nos, ezt valószínűleg nem teljesíti a Mikulás, de talán majd többször viszik el otthonról a kutyát sétálni.

értékelés