Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos

1048 Budapest Megyeri út 218. Pest megye

Logó Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos
Megye Pest megye
Cím: 1048 Budapest Megyeri út 218. Pest megye
Telefonszám: (20) 928-4425
Leírás:

Dr. Kopócsi Andrea

1988-ban szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Az állatok gyógyításában fontos számomra, hogy kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. (Szelíd gyógymódok az állatorvoslásban). Ehhez kínál hatékony megoldást a homeopátia. 1999-ben nemzetközi homeopátiás (IAVH*) szakvizsgát tettem. Azóta praxisomban rendszeresen alkalmazom e szelíd gyógymódot, melyet ma már egyre több állattartó igényel. (Homeopátia)


A homeopátiás gyógymódok és az egyéb szelíd természetgyógyászati módszerek jól kiegészítik és segítik egymás hatásosságát; ezért indokolt esetben többféle módszert együttesen is alkalmazok a siker elérése érdekében. Így pl. a Bach-féle virágterápiát (Bach-féle virágterápia), Ayurvédikus készítményeket (Ayurveda), fényterápiát (Fényterápia), gyógynövényeket és nem utolsó sorban a természetes táplálkozásra is mindig figyelmet fordítok a terápia kialakításában.


Minden esetben egyedileg határozom meg, hogy mely gyógymódokat alkalmazom, a teljesség figyelembevételével (holisztikus szemléletmód)

www.kimintvet.hu

Tevékenységek Kisemlős, Madár, Kutya, Macska, Nagyemlős
Szolgáltatások - Szelíd gyógymódok az állatorvoslásban
- Humán lelki terápia (transzperszonális pszichológia)
- Gyógyító táplálékok
Specialitások Az állatorvosi tevékenységem mellett a humán pszichológia egy alternatív ágát, a transzperszonális pszichológiát is alkalmazom. Ez irányú tanulmányaimat a Transzperszonális Pszichológia és Légzésintézetben folytattam. Ezzel a módszerrel (Lelki terápia) emberek számára nyújtok segítséget, - mind önfejlesztési, mind terápiás célból (egészségi-, párkapcsolati- és karrier-problémáikban) -, ami egy ún. transzállapoton keresztül történik (sajátélmény-terápia).

Az állatorvosi tevékenységemhez is jól kapcsolódik e lelki terápiás lehetőség, hiszen sok esetben eredményes kiegészítője lehet ez a módszer az állat gyógyításának. Ilyenkor az állatot a gazdin keresztül is kezelem, a közöttük lévő közös energiarendszer feltérképezésével.

Tájékozódás 1048 Budapest, Megyeri út 218.