Kutyavári Állatorvosi Rendelő

2030 Érdliget Kamilla u. 13. Pest megye

Logó Kutyavári Állatorvosi Rendelő és Szent Ferenc Állatpatika
Megye Pest megye
Cím: 2030 Érdliget Kamilla u. 13. Pest megye
Weboldal: www.kutyavari.hu
Leírás:

Rendelőnkben elsősorban kedvencként tartott állatok gyógyításával és betegségmegelőző kezeléseivel (pl. oltások! veszettség is!) foglalkozunk. Az ellátás teljes körű, ebbe beletartozik az állatok belgyógyászati, szülészeti gondozása, sebészeti, SZEMÉSZETI, bőrgyógyászati, fogászati ellátása, IVARTALANÍTÁSOK és minden, ami "állatorvoslás" :) Lehetőség van teljes körű laboratóriumi vizsgálatokra illetve ultrahangos vizsgálatokra is (pl. vemhesség megállapítása, teljes hasi ultrahang)!

Lehetőség van az ÁLLATÚTLEVÉL kiállítására, illetve bármilyen állat MICROCHIP-es megjelölésére és nemzetközi adatbázisokba történő regisztrációjára is. A MEOE által törzskönyvezésre kerülő kutyák "hivatalos" microchipes megjelölését is végezzük. Önnek csak meg kell adnia a tenyésztő szervezetnek címünket, nevünket és rendelőnknek megküldik kiskutyái törzskönyveit a chipekkel együtt. Bővebb információk a honlapunkon.

Állatorvosok:

Dr. L. Zsargal (30) 947-0383

Dr. Kukla Miklós (20) 99 23 918

2030 Érd (Érdliget), Kamilla u. 13.
Információ, tanácsadás :
23) 374-038

Tevékenységek Kutya, Kisemlős, Madár, Macska, Terrárium
Szolgáltatások Kutya, macska, bulldog, hüllők, madarak, kisemlősök, kecske, birka, ló
Specialitások Egészségügyi(!) PLASZTIKAI SEBÉSZET (speciális plasztikai szemészet, ajak, orr, farokredők korrekciója stb.)

ANGOL BULLDOG kutyák teljes körű ellátása, egészségmegőrző gondozása, betegségmegelőzés, szaktanácsadás!!, császármetszés. Ha bulldog, akkor Kutyavári!

A MACSKA IS KUTYA programunk keretében szeretettel várjuk doromboló kedvenceiket oltásokra(!) illetve teljes körű és színvonalas állatorvosi ellátásra, szaktanácsadásra. Mert nálunk A MACSKA IS KUTYA!

Rágcsálók, hüllő, madarak ellátása, problémamegelőző szaktanácsadás.

Bővebb információk a honlapunkon.
Tájékozódás 2030 Érd, Kamilla u. 13.