Kiállítás, vásár

Nemzetközi Díszmadár Kiállítás 2014

Vajdahunyadvár, Budapest
2014.10.24 - 2014.10.26

Ezen az októberi hétvégén ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár veszi birtokba a vajdahunyadvári Mezőgazdasági Múzeum épületét.

Idén tizenkettedik alkalommal jönnek össze a magyar és környező országok madarászai, hogy nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceik szépségét.

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban megrendezett, különleges madárszépségversenyen ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár verseng a Pannónia Díszmadár és Díszállat Egyesület által kiírt kupákért.

Versenyek és programok:

XII. Pannónia Versele Laga Kupa
Nemzetközi Díszmadár Kiállítás és Magyar Bajnokság
IV. Papagáj Workshop
Dísznövény Kiállítás és Vásár

A Pannónia Díszmadár és Díszállat Egyesület egyik legfontosabb küldetése a természettudatos gondolkodásra és felelős állattartásra nevelés, melynek egyik útja a madarak sokféleségének megismertetése és megszerettetése a fiatal generációkkal.

A hétvégi rendezvényen a látogatók a versenyeken felvonuló díszes madársereglet mellett a Dísznövény Kiállítás és Vásár zöld színkavalkádját is élvezhetik.

A Nemzetközi Díszmadár Kiállítás 2014. október 24-től 26-ig várja a látogatókat a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban.

A kiállítás nyitva tartása:
péntek: 10-17 óráig
szombat: 9-18 óráig
vasárnap: 9-16 óráig

A múzeum egyéb állandó és időszaki kiállításai, köztük a Varázserdő - Kövesd a titokzatos gömböket! című kiállítás és óriás társasjáték mindhárom napon 10-17 óráig látogatható.

Belépőjegy árak:
felnőtt: 1450 Ft
gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól): 1250 Ft
családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek részére): 4950 Ft

A belépőjeggyel a múzeum összes, saját rendezésű állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető. A Varázserdő - Kövesd a titokzatos gömböket! kiállítás és óriás társasjáték csak külön jegy megvásárlásával látogatható.

A kiállítás szervezői:
Pannónia Díszmadár és Díszállat Egyesület, Pannónia MDPOSZ

Eseménynaptár