A macskafajták jellemvonásainak fele örökletes

Macskafajták

A macskafajták nemcsak külsejükben, de viselkedésükben is különböznek egymástól, a Helsinki Egyetem új kutatása szerint a jellegzetes viselkedések fele örökölhető. ... (0 hozzászólások)

Dylan, a hétvégi macskakiállítás egyik nyertese

Macskafajták

Dylan egy gyönyörű Maine Coon cica, a hétvégi macskakiállítás győztese.... (0 hozzászólások)

A kopasz macskák a legbarátságosabbak

Macskafajták

A kopasz macskák a legbarátságosabbak, míg a rövid szőrű házimacskák a legkevésbé - állítják egy brit felmérés készítői.... (0 hozzászólások)

Macskafajták: perzsa, birman, ragdoll, maine-coon, brit

Macskafajták

Macskafajták. A perzsamacska az egész világon a legkedveltebb. Fejének gömbölyűsége az erős pofákból, a gömbölyű állból, a rövid orrból, a kicsi, egymástól távol álló, felül lekerekített fülekből adódik. Viszonylag nagy, kerek szemei távol ülnek egymástól.... (0 hozzászólások)

Felis Hungarica Macskakiállítás Győrben

Macskafajták

A Felis Hungarica 2006 óta rendez nemzetközi macskakiállításokat Győrben, március utolsó hétvégéjén pedig már a 7. ilyen rendezvényük lesz.... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

Milyen az IGAZI házimacska?

Macskafajták

Földünkön mintegy 300-400 millió macska él. Ezek nagy többsége "közönséges" házimacska, s csak elenyésző részük fajtatiszta, törzskönyvezett jószág.... (21 hozzászólások)

Thai macska, a sziámi nagyapja

Macskafajták

A thai macska (tradícionális sziámi) úgy néz ki, mint a sziámi. Ez annak tulajdonítható, hogy közös az ősük. Mindkettő thaiföldi Wichienmaat fajta leszármazottja. Olvasd el cikkünket, és tudj meg mindent a thai macskáról!... (0 hozzászólások)

Macskafajták: a ragamuffin

Macskafajták

Nagy, mandula alakú és kifejező, mérsékelten távol álló szemeivel a ragamuffin egy aranyos és makkegészséges macska benyomását kelti. Ismerjük meg közelebbről ezt a csodálatos macskafajtát!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés