Hányféle macska él a Földön?

Macskafajták

Milyen csodálatos a természet! Ki tudná vajon megmondani, hányféle színű és árnyalatú macskabunda létezik? A mintázatokról, formákról és alakokról nem is beszélve! ... (0 hozzászólások)

A világ legdrágább macskafajtái

Macskafajták

Cikkünkben összegyűjtött macskafajták nem feltétlenül a legszebbek, vagy a legokosabbak, de mindenképp a legdrágábbak. Ezekért a macskákért tulajdonosaiknak jó mélyen kell a zsebükbe nyúlni és akár éveket is várniuk kell, ha a legjobb tenéyszetekből akarják megvásárolni őket. ... (0 hozzászólások)

A macskafajták jellemvonásainak fele örökletes

Macskafajták

A macskafajták nemcsak külsejükben, de viselkedésükben is különböznek egymástól, a Helsinki Egyetem új kutatása szerint a jellegzetes viselkedések fele örökölhető. ... (0 hozzászólások)

Dylan, a hétvégi macskakiállítás egyik nyertese

Macskafajták

Dylan egy gyönyörű Maine Coon cica, a hétvégi macskakiállítás győztese.... (0 hozzászólások)

A kopasz macskák a legbarátságosabbak

Macskafajták

A kopasz macskák a legbarátságosabbak, míg a rövid szőrű házimacskák a legkevésbé - állítják egy brit felmérés készítői.... (0 hozzászólások)

Macskafajták: perzsa, birman, ragdoll, maine-coon, brit

Macskafajták

Macskafajták. A perzsamacska az egész világon a legkedveltebb. Fejének gömbölyűsége az erős pofákból, a gömbölyű állból, a rövid orrból, a kicsi, egymástól távol álló, felül lekerekített fülekből adódik. Viszonylag nagy, kerek szemei távol ülnek egymástól.... (0 hozzászólások)

Felis Hungarica Macskakiállítás Győrben

Macskafajták

A Felis Hungarica 2006 óta rendez nemzetközi macskakiállításokat Győrben, március utolsó hétvégéjén pedig már a 7. ilyen rendezvényük lesz.... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

Milyen az IGAZI házimacska?

Macskafajták

Földünkön mintegy 300-400 millió macska él. Ezek nagy többsége "közönséges" házimacska, s csak elenyésző részük fajtatiszta, törzskönyvezett jószág.... (21 hozzászólások)

Bejelentkezés