CÍMKÉK verseny eFestival
ÁLLATI DIADAL: ALIVE AND KICKING!
Ma büszkén vigyorognak a szerkesztők: az eFestival 2005-ös versenyében a háziállat.hu második helyezett lett. Miért nem első?

ÁLLATI DIADAL: ALIVE AND KICKING!
Ma büszkén vigyorognak a szerkesztők: az eFestival 2005-ös versenyében a www.haziallat.hu második helyezett lett. Miért nem első? Mert ennyire futotta: a www.muveszetekpalotaja.hu csilli-villi weboldala vitte el a pálmát. De a lényeg, hogy most már biztosan tudjuk, hogy nem csak Önnek tetszik, kedves Olvasó, nem is csak a szerkesztők élvezik az oldal "töltését", hanem a szakmai zsűri szívébe is belelopta magát a szájt. Kovács Kálmán üzeni, hogy tök jó!

Hogy is lettünk?

99 állat használati utasítása: így indult a www.haziallat.hu projekt. Minden emberrel élő jószágról egy rövid ismertető, ami beszámol arról, hogy az állat mit eszik, mit iszik, hol alszik, mit szeret. Aztán a 99-ből 999 lett, a kétfős szerzőgárda közel 40 fősre bővült, a fotókból fotójáték és videó-galéria lett. A háziállat.hu stábja szinte minden állatos rendezvényen megjelenik és videó-riportot készít gazdával és állatával, elsőként hozva létre "saját" internetes videó-tartalmat. Megtekinthető és tesztelhető (!) az összes kutya és macskafajta, szavazni lehet az állatokra és képeslapot lehet velük küldeni. Viccgyűjtemény kapcsolódik nyuszikától a pitt-bullig mindenhez.

ÁLLATI DIADAL: ALIVE AND KICKING!

A nyomtatott magazin nélkül "tengődő" állatbarátok gyorsan felfedezték és megszerették a háziállat.hu-t, az olvasótömeg pedig felkeltette a hobbiállat-piac nagy halainak figyelmét is. Az állatukat elveszítők pedig joggal keresik fel baj esetén ezt a portált, hiszen a szerkesztőség működteti az ország legforgalmasabb elveszett állat kereső szolgáltatását, 12 állatorvos pedig néhány óra alatt válaszol az olvasói kérdésekre. És még egy érdekesség: itt nem csak a nyomtatott tartalom elektronizálása történik, hanem fordítva: a háziállatos videókat nemsokára az egyik legnagyobb mobilszolgáltató is közvetíti, az olvasói sztorikból pedig idén már sikerkönyvet adtak ki.

ÁLLATI DIADAL: ALIVE AND KICKING!
A www.haziallat.hu portálon ami él, az mozog.

Sajtóinformáció az eFestival 2005-ről:

 

értékelés