- -

Mit találjunk ki szülinapi ajándéknak?

A szerkesztőség

Mindenkivel előfordulhat, hogy nem találja a megfelelő ajándékot egy születésnapra. Hiszen ahogy telik az idő, annál nehezebb igazán találó ajándékot választani valakinek.... (0 hozzászólások)

Csapatépítő programok

A szerkesztőség

Mi is hozhatná közelebb egymáshoz egy vállalat munkatársait, mint a közös céges élmények? Lássuk, hogy milyen meglepetések és élmények várhatnak ránk, ha ügyesen választunk!... (0 hozzászólások)

Nyuszisimogató várja a gyerekeket országszerte

A szerkesztőség

Nyuszisimogatóval és örökbefogadási lehetőséggel, tojáskereséssel várja a gyerekeket húsvétkor tobb állatkert és vadaspark az ország minden tájáról. Nyúlvásárlás helyett válaszd inkább ezt a programot!... (0 hozzászólások)

Kismegszakítók az esetleges zárlatok, illetve túlterhelés ellen

A szerkesztőség

A megszakítók legnagyobb haszna az általuk teremtett biztonság. Ezek az eszközök ugyanis automatikusan lekapcsolnak, hogyha az adott áramkörön túlságosan nagy áram folyik keresztül.... (0 hozzászólások)

Szakembereink: Dr. Császár Júlia

A szerkesztőség

Császár Júlia 2009-ben érettségizett az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnáziumban. Állatorvos doktori diplomáját 2016-ban szerezte cum laude minősítéssel.... (0 hozzászólások)

A mobiltöltők kulcsfontosságú szerepe

A szerkesztőség

Mindennapi életünk szerves részét teszik ki a mobiltelefonok. Ezzel kelünk, ezzel fekszünk, magunknál tartjuk napközben. Az utazások, nyaralások alatt természetesen ezt az eszközt használjuk a fényképek és videók készítéséhez.... (0 hozzászólások)

Szakértőnk: Dr. Schütz Éva egzotikus állatok állatorvosa

A szerkesztőség

Amennyire vissza tudok emlékezni kiskoromban először sebész szerettem volna lenni, aztán a Fővárosi Állat- és Növénykert igazgatója, nem sokkal később halbiológus, legutóbb pedig állatorvos.... (0 hozzászólások)

Szekembereink: Dr. Jancsik Mária

A szerkesztőség

"Kisállatok háziorvosaként tevékenykedem, ami azt jelenti, hogy telefonos hívásra háznál látom el betegeimet. Elsősorban Dél-Pesten, de szükség esetén Budapest egész területén dolgozom. Pacientúrám kutyákból, macskákból, vadászgörényekből és kisebb százalékban egyéb kedvtelésből tartott kis állatokból áll."... (0 hozzászólások)

Érdekességek állatokról. Ezt még te sem tudtad!

A szerkesztőség

A következő cikkben olyan információkat szedtünk össze néhány állatfajról, amelyeket valószínűleg meglepőnek és érdekesnek fogsz találni.... (0 hozzászólások)

Görögdinnye az állatkertben?

A szerkesztőség

A nyári szezon legkedveltebb gyümölcsét, a görögdinnyét az állatkert lakói is szívesen fogyasztják. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés