Nyuszisimogató várja a gyerekeket országszerte

A szerkesztőség

Nyuszisimogatóval és örökbefogadási lehetőséggel, tojáskereséssel várja a gyerekeket húsvétkor tobb állatkert és vadaspark az ország minden tájáról. Nyúlvásárlás helyett válaszd inkább ezt a programot!... (0 hozzászólások)

Szakembereink: Dr. Császár Júlia

A szerkesztőség

Császár Júlia 2009-ben érettségizett az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnáziumban. Állatorvos doktori diplomáját 2016-ban szerezte cum laude minősítéssel.... (0 hozzászólások)

Szakértőnk: Dr. Schütz Éva egzotikus állatok állatorvosa

A szerkesztőség

Amennyire vissza tudok emlékezni kiskoromban először sebész szerettem volna lenni, aztán a Fővárosi Állat- és Növénykert igazgatója, nem sokkal később halbiológus, legutóbb pedig állatorvos.... (0 hozzászólások)

Szekembereink: Dr. Jancsik Mária

A szerkesztőség

"Kisállatok háziorvosaként tevékenykedem, ami azt jelenti, hogy telefonos hívásra háznál látom el betegeimet. Elsősorban Dél-Pesten, de szükség esetén Budapest egész területén dolgozom. Pacientúrám kutyákból, macskákból, vadászgörényekből és kisebb százalékban egyéb kedvtelésből tartott kis állatokból áll."... (0 hozzászólások)

Érdekességek állatokról. Ezt még te sem tudtad!

A szerkesztőség

A következő cikkben olyan információkat szedtünk össze néhány állatfajról, amelyeket valószínűleg meglepőnek és érdekesnek fogsz találni.... (0 hozzászólások)

Görögdinnye az állatkertben?

A szerkesztőség

A nyári szezon legkedveltebb gyümölcsét, a görögdinnyét az állatkert lakói is szívesen fogyasztják. ... (0 hozzászólások)

Többszörös gólyahír az Állatkertben

A szerkesztőség

Egy szerecsenmaki és több prérikutya született a napokban a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A szerecsenmaki születése kiemelkedően fontos, hisz veszélyeztettet fajról van szó.... (0 hozzászólások)

A Föld Órája - Kapcsold le a villanyt március 26-án!

A szerkesztőség

Március 26-án a Föld Órája kezdeményezésben rekordméretű részvételre számítanak. Emberek százmilliói kapcsolják le szombaton este fél kilenckor egy órára a villanyt.... (0 hozzászólások)

Valentin Napi kuponakció Állat és Növénybarátoknak

A szerkesztőség

Ha Valentin nap, akkor Kisállat és Növénybörze a Petőfi Csarnokban! Már a tizenhetedik alkalommal! Ismét érkeznek a kutyák, macskák és a többi népszerű kisállat: nyulak, tengerimalacok, pókok, rágcsálók, madarak, siklók és ki tudja még mi minden! ... (0 hozzászólások)

Szakembereink: Stefan Siman - okleveles állatterapeuta, kutyatréner

A szerkesztőség

Azok számára akiknek elegük van abból, hogy nem találnak megoldást a kutyájuk rosszalkodására, vagy képtelenek leszoktatni bizonyos dolgokról, legyen az a pórázhúzás, vagy a papucsrágás, esetleg a folyamatos nyüszítés, - mos itt egy nagyszerű alkalom.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés