Fotójáték: a játékszabályok
Itt a háziállat.hu fotójétéka! Küldd be állatos fotóidat és szavazz bátran! A legjobb képek kiállításra kerülnek a Dobogós kategóriában, havonta pedig egy szerencsés beküldő pedig elviszi a felajánlott fődíjat.

Fotójáték: a játékszabályok

A Vitakraft felajánlja, a háziállat.hu kisorsolja

A háziállat.hu szerkesztősége fotójétékot indított, a Vitakraft Aqua-Food Kft. pedig minden hónapban felajánl egy izgalmas fődíjat. A cél: fotózd le házikedvenced, vagy készíts a természetben állatos képet és oszd meg a fotót a háziállat.hu olvasóival! Minden hónapban nyerteseket hirdetünk a Dobogósok menüpontban, minden egyes kategóriában (kutya, macska stb.). A legszerencsésebb fotóbeküldő pedig elviszi a fődíjat. Nézd meg, mi lesz ebben a hónapban a fődíj!

 

Hogyan kell nevezni a fotójátékba?

A fotójáték a naptári hónapokhoz igazodik. Az adott hónap első és utolsó napja között feltöltött fotókat a szavazatok száma és értéke (a fotók mellett megjelenő csillagok száma) szerint sorba rendezzük. Az aktuális sorrend a Fotójáték főoldalán bármikor megtekinthető. Minél nagyobb arányban és minél több csillagra kattintanak a háziállat.hu olvasói, annál jobb helyezést ér el az adott fotó. Minden hónap első napjaiban az előző hónap legtöbb csillagot elért fotóit (kategóriánként 1-1 képet) a szerkesztőség megjelentet a Dobogósok menüpontban. Ez a háziállat.hu Fotójáték dicsőségtáblája.

A dobogós 10 fotó közül sorsolással választjuk ki a hónap nyertesét , a fotó készítőjét. Az eredményhirdetés a háziállat.hu Nyertesek és nyeremények című cikkében olvasható, a következő hónap első napjaiban. A nyertest e-mailben is értesítjük.

A fotójátékba nevezőktől csak akkor kérjük nevük, címük, telefonszámuk megadását, ha szeretnék a játék szponzorától megnyerni a fődíjat. A kizárólag a játék öröméért játszóknak nem szükséges megadniuk a személyes adataikat.

A képek feltöltése a Fotófeltöltés oldalon történik. Kizárólag JPG típusú képek tölthetők fel. A beküldött állatos fénykép témája nem lehet sértő, vagy a többi játékost zavaró. Ha mégis az lenne, töröljük.

Benn vagy a dobogósok között, azaz az első 10-ben?

Ha igen, akkor legyél büszke rá és bízz a szerencsédben, hogy Te leszel a hónap nyertese! Ha nem, akkor szavazz bőszen. Ha pedig nem is akarsz nyerni, akkor szavazz azért, hogy a kedvenceid nyerhessenek!

Fotójáték címoldal | Nyertesek és nyeremények | Dobogósok | Fotófeltöltés

FOTÓJÁTÉK FÓRUM >>

értékelés