BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A  MÉRLEGEKNEK!
A Mérleg jegyében született társállatok általában igen barátságos jószágok, jól kijönnek a többi állattal, sőt még az emberrel is.

Boldog szülinapot a Mérleg jegyében született kedvenceknek!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A  MÉRLEGEKNEK!
A Mérleg jegyében született társállatok általában igen barátságos jószágok, jól kijönnek a többi állattal, sőt még az emberrel is. Két kutyánál különösen szembeötlő a kölcsönös szimpátia: figyeljük csak meg, milyen derűsen csóválják a farkukat ugyanarra az ütemre!

A jegy alatt született macskára jellemző a kiegyensúlyozottság és a nyugodt vérmérséklet. A csúcsmodern cicatoalett és a kellemes kilátást biztosító, kényelmes ablakpárkány nagyban hozzátartozik harmonikus életstílusához.

A 2005-ös év kifejezetten kedvez a rendrakásnak. Más szóval kedvencünket rendkívül irritálja, ha játékai szanaszét hevernek, ezért jobb a durcás hangulatot megelőzni és mindent szépen a helyére tenni.

A túlzott kényeztetést azonban hanyagoljuk: a gazdi és kedvence közötti érzelmi kötődés végletekig fokozása némely esetben kedvezőtlenül befolyásolhatja az állat addigi pozitív "személyiségi" jegyeit. Magyarul kinek van szüksége egy önállótlan, gyámoltalan, folyton a gazdáján csimpaszkodó koloncra?

Jobban tesszük tehát, ha a Mérleg jegyű állatunkból nem neveljük ki a magabiztosságát és nem vesszük el az önbizalmát. Így talán még egy kis lélegzethez is juthatunk mellette.

Tipp: Hagyjuk, hogy kedvencünk önmaga - azaz egy békés, kedves és szeretetre méltó egyéniség - legyen!

értékelés