Keresik Magyarország legöregebb kutyáját!

Játék

A gyakran emlegetett legöregebb kutya a hagyomány szerint Bluey, aki 1939-ben halt meg 29,5 éves korában. Vajon él-e hazánkban hasonló korú  kutyamatuzsálem?... (0 hozzászólások)

FARSANGI jelmezes fotójáték - EREDMÉNYHIRDETÉS

Játék

2012. január 20 - február 20. között egy újabb nyereményjáték futott a Facebook oldalunkon "Farsangi jelmezes fotójáték!" címmel. Megvan a szerencsés nyertes! Nézzétek meg, kié lett a KOTI pulcsi!... (0 hozzászólások)

FARSANGI jelmezes fotójáték a Facebook oldalunkon

Játék

2012. január 20-tól indítunk egy újabb nyereményjátékot a Facebook-on "Farsangi jelmezes fotójáték!" címmel. Töltsd fel kutyusodat bármilyen jelmezben, lájkold és vegyél részt a játékban! :)... (0 hozzászólások)

Öltöztesd fel kedvencedet és nyerj! - EREDMÉNYHIRDETÉS

Játék

2011. december 1-15. közötti nyereményjáték indult a Facebookon "Öltöztesd fel házikedvencedet és nyerj!" címmel. Megvan a nyertes és készült képgaléria is a legjobbakból! Nézzétek meg, ki lett a szerencsés nyertes!... (0 hozzászólások)

Tökéletes karácsonyi ajándékok kupon kedvezményekkel

Játék

Még mindig nem tudod mit veszel szeretteidnek a karácsonyra? A Háziállat.hu most segít a választásban és olyan kuponokat is biztosít számotokra, melyekkel kényelmesen, és kedvezményesen juthattok hozzá az ajándékhoz. ... (0 hozzászólások)

Öltöztesd fel kedvencedet és nyerj egy háziállat-gazdi fotózást!

Játék

2011. december 1-től indítunk egy újabb nyereményjátékot a Facebookon "Öltöztesd fel házikedvencedet és nyerj!" címmel. Töltsd fel házikedvenced téli jelmezben, lájkold és vegyél részt a játékban! :)... (0 hozzászólások)

Halloween jelmezes fotójáték - eredményhirdetés

Játék

2011. október 21-től november 1-ig tartott a Halloween jelmezes fotójáték a háziállat.hu facebook oldalán. Megvan a nyertes és készült képgaléria is a legjobbakból! Nézzétek meg, ki lett a szerencsés nyertes!... (0 hozzászólások)

Butcher’s - „Jó, hogy vagy nekem!” fotópályázat kutyásoknak!

Játék

A Butcher’s Pet Care és a Háziállat.hu közös fotópályázatot hirdet „Jó, hogy vagy nekem!” címmel. Olyan képeket várunk, melyekből kiderül, hogy miért jó „kutyásnak” lenni, bemutatja a kutya és gazdája közötti kapcsolatot. ... (46 hozzászólások)

Halloween jelmezes fotójáték a Facebook oldalunkon

Játék

2011. október 21-től indítunk egy újabb nyereményjátékot a Facebook-on "Halloween jelmezes fotójáték!" címmel. Töltsd fel kutyusodat bármilyen jelmezben, lájkold és vegyél részt a játékban! :)... (0 hozzászólások)

Háziállatok vakációja - eredményhirdetés

Játék

Íme a legutolsó Facebook-os nyereményjátékunk (Háziállatok vakációja ) eredményhirdetése:... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés