A LUSH KIÁLTVÁNYA: ELÉG AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKBŐL

A LUSH KIÁLTVÁNYA: ELÉG AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKBŐL
Semmi sem igazolhatja a kozmetikumoknak vagy bármely összetevőjüknek állatokon való tesztelését. Csakis úgy bizonyosodhatunk meg arról, hogy egy készítmény az emberre nézve ártalmatlan, ha embereken próbáljuk ki. Ezt teszi a LUSH is!

Miért van szükség erre a kiáltványra? (hirdetés)

A LUSH KIÁLTVÁNYA: ELÉG AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKBŐL
Mert szeretnénk, ha mindenki tudná: a LUSH továbbra is kitart elvei mellett! Hiszen semmi sem igazolhatja a kozmetikumoknak vagy bármely összetevőjüknek állatokon való tesztelését. Csakis úgy bizonyosodhatunk meg arról, hogy egy készítmény az emberre nézve ártalmatlan, ha embereken próbáljuk ki. Ezt teszi a LUSH is!
 
A brit eredetű márka világszerte 32 országban van jelen (ezek közül az 5 legjelentősebb állomás: Egyesült Királyság, Japán, Kanada, USA, Olaszország), a közel 40 szabadalmazott LUSH-terméket pedig a legnagyobb sztárok is rendszeresen vásárolják, használják.

A cég szépségápolási (haj- és bőrápoló) termékeit mindenütt elárulja egyedi illatuk. Hiszen a LUSH-boltokról világszerte egyvalami egész biztosan elmondható: itt semmi sem olyan, mint amilyennek megszokhattuk. A kozmetikumokat természetes, valódi növényi eredetű összetevők - azaz illóolajok, organikus anyagok - alkotják, mint például a narancs-, a citrus-, a levendula-, a fenyõ-, az ylang-ylang-, a pacsuli-, a fodormenta-, a borsmenta- és sok más illóolaj; valamint a friss zöldségek, gyümölcsök közül kiemelendõ az avokádó, az ananász és a banán.
 
A LUSH KIÁLTVÁNYA: ELÉG AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKBŐL
A LUSH nem vásárol semmilyen alapanyagot egyetlen olyan cégtől sem, amelyik jelenleg is folytat állatkísérleteket.
A mi pénzünkből - azaz a vásárlók pénzéből - rajtuk keresztül egyetlen fillér sem folyhat be olyan vállalathoz, amelyik állatkísérleteket végez.
Ez az egyetlen elfogadható elv és arra biztatunk minden kozmetikai céget és a kegyetlenség megszüntetéséért küzdő szervezetet, hogy tegye magáévá ezt az álláspontot.

Azok, akik egyetértenek a fenti állásponttal vagy személyesen szeretnének megbizonyosodni az itt leírtakról, keressék fel a LUSH magyarországi hálózatának budapesti boltjait a Szent István körúton, a MOM Park Bevásárlóközpontban vagy az Árkád Bevásárlóközpontban.

Senkinek sem szabad olyan kozmetikumot vásárolnia, amely kegyetlen szenvedés árán készült!

További információ:
http://www.lush.hu

értékelés